MEWZU VARNiye herkes çekirdek çıtlıyoo
Takipteyims.@Rawix13 adlı kullanıcı size ne yazarsa sakın geri dönmeyin baya kişinin hesabını çalmış ben bu arkadaş ile uğraşıcam satıyodur şu an hesabımı büyük ihtimal bilginiz olsun valorant hesabı çalıyor.
Hangi topa knkpek o topa girmeyeceğim sadece amacım forumda bu insanın bulunmaması riottan alırım zaten hesabı her türlü bilgi var kavga çıkarmak istemiyorum konu kapansın sadece bilgilendirme.
Ice Tea ve Püskevit Hazır, Dewamke.
kanka siber suçlara vermek gereksiz olur o da yaptı bir hata kaç kişinin hesabını çalmışlardır kim bilir amacım bu adamı forumdan yasaklamak başka kişilerin başı yansın istemiyorum konu kapanırsa iyi olur mod arkadaşlar konu daha fazla büyümesin açıklamam budur.Hangi topa knk
böyle insanlar kaçar böyle ortamlardan xdOyun hesabı da çalmazsın yaa
Bakalım gelicek mi şahıs gelirse fene olur ortam jsjsjsjsj
Başka hesap açıp gene devam eder ya da teknopattan devam edebilir ya da başka yerden devam ederkanka siber suçlara vermek gereksiz olur o da yaptı bir hata kaç kişinin hesabını çalmışlardır kim bilir amacım bu adamı forumdan yasaklamak başka kişilerin başı yansın istemiyorum konu kapanırsa iyi olur mod arkadaşlar konu daha fazla büyümesin açıklamam budur.