Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Kendim
Sen adamsın var ya. Adamın dibisin. İyi ki varsın dostumForuma geldiğimden beri son 1 2 aydır çok iyi insanlarla tanıştım. Kavga ettiğim de oldu iyi anlaştığımda. Ama zor günümde bile beni daha gerçekte tanımadan bile yanımda oldu hepsi.
Sizin de kendinize yakın gördüğünüz insanlar var mı forumdan?
Ben en aramın sağlam olduklarını etiketliyorum
@Lelouch vi Britannia! @Vesemir @Vartex @-RutHleSs- @fluci1 @Doğukan Fidan @isikt11 @LvdR @shatZ!
Etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın ve yanlış anlamasın lütfen Anlık unutmuş olabilirim insanlık hali
Sosyalist çapulcu ile hepra'yı unuttum lna@Emydn10 @Vesemir Geralt (şrfsz liğine etiketlemedim ) @mert ama afk @Lelouch vi Britannia! @5x_d4emon (yanlış hatırlamıyorsam ismi böyle yazılıyordu) @Doğukan Fidan @JATDAV @isikt11 @Thİs FeEdBaCk @TECHNO
Unuttuğum varsa affola
Yerim seni.@Emydn10 @Vesemir Geralt (şrfsz liğine etiketlemedim ) @mert ama afk @Lelouch vi Britannia! @5x_d4emon (yanlış hatırlamıyorsam ismi böyle yazılıyordu) @Doğukan Fidan @JATDAV @isikt11 @Thİs FeEdBaCk @TECHNO
Unuttuğum varsa affola
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sosyalist çapulcu ile hepra'yı unuttum lna
Kolonyayı da unuttum lna he birde sevdiğim üyelerden (moderatörlerden) emir ab ile banxtre ab@Emydn10 @Vesemir Geralt (şrfsz liğine etiketlemedim ) @mert ama afk @Lelouch vi Britannia! @5x_d4emon (yanlış hatırlamıyorsam ismi böyle yazılıyordu) @Doğukan Fidan @JATDAV @isikt11 @Thİs FeEdBaCk @TECHNO
Unuttuğum varsa affola
Aga ne diosun a....Yerim seni.
lambert oldu sana langırtAga ne diosun a....
Ay ben sen beni sevmiyon diye etiketlememiştim@Emydn10 @Vesemir Geralt (şrfsz liğine etiketlemedim ) @mert ama afk @Lelouch vi Britannia! @5x_d4emon (yanlış hatırlamıyorsam ismi böyle yazılıyordu) @Doğukan Fidan @JATDAV @isikt11 @Thİs FeEdBaCk @TECHNO
Unuttuğum varsa affola