Merhaba benim sorunum aslında hiçbir şey yapamamak. Sonu olmayan bir döngüde gibiyim ve yıllardır çıkamıyorum hatta hayatım boyunca birkaç prime dönemim dışında hep böyleydim. Öncelikle sorunum diğer insanlar gibi yok tipsizim yok kız arkadaşım yok falan değil bu konuları çoktan aştım hatta insanların sevgililerimin yakışıklısın her şeyin var ama neden böylesin dediğini çok kez duydum. Neyse kendimi tanıttım, asıl sorunuma giriyorum ben her konuda isteksizim ve saçma sapan konforları isteksizce tercih edip bir dünya güzelliği elimin tersiyle itiyorum ve bir bakmışım o konforun içinde kaybolmuşum ne kaç yıl geçtiğini ne kaç ay geçtiğini anlamıyorum zaman tren gibi geçip akıyor. Mesela bugün başlasam sadece birkaç ay sonra kendime araba alır, para kazanır insanlar içinde, ailemin gözünde saygınlık kazanır ve belki kafamın içinde durmayan düşünceleri durdurup geçmeyen yorgunluğumdan da kurtulurum bu donanımlara ve deneyimlere sahibim ama ben son 2 yılın 1 buçuğunda olduğu gibi şu an ailemin evinde odamda uzanıyor bilgisayarda tüm gün video izleyip, oyun oynuyor, prgrf, sigara, yiyecek ile beynimi uyuşturuyor hatta insanlarla sosyal ilişkide sohbet edip gülüp espiri yapacak yeteneklerim bile yok oluyor 'ot' oluyorum kısacası ve asla bu döngüden çıkamıyorum her çıktığımda güzel sonuçlar almış olsamda her dönüşüm daha dip bir çukurda oluyor hatta son konforumdan çıkıp dönüşümde güzel bir mahkeme ve büyük ihtimalle bozuk bir sicil kazandım (lütfen detayını sormayın konu dağılmasın) velhasıl kelam ailem hiç bu konuyla ilgilenmemiş olsada çocukluk arkadaşlarım dahil bu durumdan beni kurtarmaya çok çabaladı ama ben hep aynı sizce ne yapmalıyım benimle aynı sorundan müzdarip olanlar nasıl kurtuldu ve şu an ne yapıyorsunuz cevapları bekliyorum