Neler Yeni

Forumdaki saçma konular 2

Komando41.

80+ Silver
arkadaşlar farkemişsinizdirki foruma gelen yeni üyeler direk aşk konusu açıyor çoğu troll zaten buna uyarı cezası falan gelmesi lazım her gelen aşk konusu açıyor konu dışı bölümü çok saçma bi hal almaya başladı @Mehmet Yılmaz @Vesemir (
insanar istediği konuyu açabilir burası forum trol hesap arttı o demek istediğim verdiğim sadece bi örnekti

Son düzenleme:

Avolay

80+ Gold
Aşk acısı çekenler 15 , 16 genelde . Çok da umursama o yaşta gerçek aşkı bulduğunu sanan da ne bileyim :) Hormonlardan kaynaklı , uç noktada sevme eğilimi o aşk değil...

rygness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ömer mutsuz
mesela yeni üyelere 1 gün sınır olsa mesaj konu atmasa bi onaylama süreci geçse

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
aşkı memnu dönüyo

Komando41.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşk acısı çekenler 15 , 16 genelde . Çok da umursama o yaşta gerçek aşkı bulduğunu sanan da ne bileyim :) Hormonlardan kaynaklı , uç noktada sevme eğilimi o aşk değil...
bende 16 yaşındayım hiç böyle şeyler açmadım hawli falan oluyolar galiba

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
arkadaşlar farkemişsinizdirki foruma gelen yeni üyeler direk aşk konusu açıyor çoğu troll zaten buna uyarı cezası falan gelmesi lazım her gelen aşk konusu açıyor konu dışı bölümü çok saçma bi hal almaya başladı @Mehmet Yılmaz
İnsanların dertlerinin ne olduğuna da mı karışmaya başladınız? Saçmalamayın. Foruma yeni gelmiş adam bu tarz bir konuyu açınca sıkıntı, ama daha yüksek rütbeli biri açınca sıkıntı yok yani doğru mu anladım?
Adamın derdi bu belli ki. Rahatsız ediyorsa girmeyin konuya. Kuralları ihlal eden bir şey de yok.

Komando41.

80+ Silver
İnsanların dertlerinin ne olduğuna da mı karışmaya başladınız? Saçmalamayın. Foruma yeni gelmiş adam bu tarz bir konuyu açınca sıkıntı, ama daha yüksek rütbeli biri açınca sıkıntı yok yani doğru mu anladım?
Adamın derdi bu belli ki. Rahatsız ediyorsa girmeyin konuya. Kuralları ihlal eden bir şey de yok.
Öncelikle insanlaraın dertlerine karışmak gibi bi durum algılanmasını isteme mburda demek istediğim trol konu açanlar foruma üye alıyo hemen aşks konusu açıp trol şeyler yazıyor dikkatli bakarsan görüsün bu başka konulardada geçerli ve konu dışı bölümü trol konulardan çok kirleniyor buna çözüm bulunmlı

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Öncelikle insanlaraın dertlerine karışmak gibi bi durum algılanmasını isteme mburda demek istediğim trol konu açanlar foruma üye alıyo hemen aşks konusu açıp trol şeyler yazıyor dikkatli bakarsan görüsün bu başka konulardada geçerli ve konu dışı bölümü trol konulardan çok kirleniyor buna çözüm bulunmlı
Çok fazla Troll konu görmedim aşk olayları ile ilgili. Zaten konu dışı çok müsait böyle şeylere. Çünkü herhangi bir denetimi yok ve çoğunluğu boş konuşmak üzerine açılmış bir kısım.

Komando41.

80+ Silver
Çok fazla Troll konu görmedim aşk olayları ile ilgili. Zaten konu dışı çok müsait böyle şeylere. Çünkü herhangi bir denetimi yok ve çoğunluğu boş konuşmak üzerine açılmış bir kısım.
dediğim gibi insanlara karışmakla algılanmasıını istemem çoğunlukla trol konulara denk geliyorum adını kız ismi yapıp trollüyor çok belli oluyor bunların sayısı çok artdı çözüm falan gelmesi lazım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Adı üstünde "Konu Dışı" Kullanıcı istediğini açma özgürlüğüne sahip. Zaten eğer açtığı konu, yazdığı mesaj forum kuralları çerçevesinde değilse yani etik değilse konu silinir, yahut üye banlanır.

Komando41.

80+ Silver
Adı üstünde "Konu Dışı" Kullanıcı istediğini açma özgürlüğüne sahip. Zaten eğer açtığı konu, yazdığı mesaj forum kuralları çerçevesinde değilse yani etik değilse konu silinir, yahut üye banlanır.
troller ile ilgili kimin ne konu açtığına karışmam ama troller çok arttı böyle konular çok trol açılıyor ona çözüm gelmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,124
Üyeler
163,609
Son üye
Sakurai_
Top Bottom