Neler Yeni

Forumdaki Toksik Kitle Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
12-13 yaşında bebenin bir yere kadar forumda söz hakkı olması gerektiğine inanıyorum. Bahsettiğim kitle yukarıda bile kendini belli etmiş zaten. Açtığım konunun altında palyaçolar görmek zorunda değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok bir de yeri gelince en ufak hatamdan uyarı yiyorum. Bunlar nasıl barınıyor aklım almıyor.
Bu gördüklerimden sonra bence o kadar bile söz hakkına sahip değiller

Konuyla ilgili olmayan mesajları raporlarsan bazen siliyorlar. Ama bazen.
Kusura bakmasınlar ama forumu saldılar gibi hissediyorum ben artık millet konuları trollemek için geliyor hiç bir raporada bakıp mesaj sildiklerini troll vb görmüyorum artık

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Konuyla alakasız mesajlar silinse 9 sayfadan 3 sayfaya düşer konu.
Bu gördüklerimden sonra bence o kadar bile söz hakkına sahip değiller

Kusura bakmasınlar ama forumu saldılar gibi hissediyorum ben artık millet konuları trollemek için geliyor hiç bir raporada bakıp mesaj sildiklerini troll vb görmüyorum artık
konu dışını biraz daha serbest bırakıyorlar. Forum bölümünde daha sıkılar.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
konu dışını biraz daha serbest bırakıyorlar. Forum bölümünde daha sıkılar.
Konu dışıda buraya millet hadi ben konu açayım beni trollemeye gelsinler diye gelmiyor sonuçta herkesin her şeyin bir dozu var buradaki çoğu kitle artık bu dozu aştı seviyesinde olmalı adam ciddi bi konu açıp yardım istiyo ilk 20 yorum 10 tanesinde 2 kişi biribiriyle dalga geçerek sohbet ediyo diğer 10 yorum memeler ile eğleniyo vesayre bu ara ben gördükçe sıkıldım yani boş..

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Konu dışıda buraya millet hadi ben konu açayım beni trollemeye gelsinler diye gelmiyor sonuçta herkesin her şeyin bir dozu var buradaki çoğu kitle artık bu dozu aştı seviyesinde olmalı adam ciddi bi konu açıp yardım istiyo ilk 20 yorum 10 tanesinde 2 kişi biribiriyle dalga geçerek sohbet ediyo diğer 10 yorum memeler ile eğleniyo vesayre bu ara ben gördükçe sıkıldım yani boş..
Konu dışında açılan saçma konular beni daha çok rahatsız ediyor ama ona karışmayan, yorumlara da karışmıyor işte.

örnek konu:

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Konu dışında açılan saçma konular beni daha çok rahatsız ediyor ama ona karışmayan, yorumlara da karışmıyor işte.

örnek konu:
Kardeşim mizah ayrı boş yapmak ayrı sonuçta bir fark var bu gösterdiğin hadi biraz mizahi cevaba giriyor bunlar bu toksik kitle mizah falan değil adı üstünde toksiklik ve boş yapıyor kendi çapında eğleniyor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Kardeşim mizah ayrı boş yapmak ayrı sonuçta bir fark var bu gösterdiğin hadi biraz mizahi cevaba giriyor bunlar bu toksik kitle mizah falan değil adı üstünde toksiklik ve boş yapıyor kendi çapında eğleniyor
Ben zaten ona bir şey demedim. Şu an konu dışının daha serbest bırakıldığını anlatmaya çalışıyorum.

equinoxx

80+ Bronze
@Mehmet Yılmaz

21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin
22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz

Sadece bana mı geçerli?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
@Mehmet Yılmaz

21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin
22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz

Sadece bana mı geçerli?

Daha kuralları okumamışsınız gelip bu tarz şeyler yazıyorsunuz. Bakın bakalım o kural ne zaman güncellenmiş...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom