Neler Yeni

Forumdaki Toksik Kitle Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Arkadaşlar yorum kasmanız için açmadım konuyu. Tiplere bak 31 eheheheheh yapıyorlar şaka mısınız siz?

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Vallahi keyfi kaçıyor insanın. Bir şekilde önüne geçebilirlerse çok güzel olacak şımarık şakamatikler forumdan uzaklaştırıyor beni.
Valla beni de uzaklaştırıyor bu şımarık şakamatikler. Bizim onlardan değil, onların forumdan uzaklaşması lazım.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
O kadar da değil 12- 13 yaş üstü mantıklı olur
12-13 yaşında bebenin bir yere kadar forumda söz hakkı olması gerektiğine inanıyorum. Bahsettiğim kitle yukarıda bile kendini belli etmiş zaten. Açtığım konunun altında palyaçolar görmek zorunda değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla beni de uzaklaştırıyor bu şımarık şakamatikler. Bizim onlardan değil, onların forumdan uzaklaşması lazım.
Yok bir de yeri gelince en ufak hatamdan uyarı yiyorum. Bunlar nasıl barınıyor aklım almıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
12-13 yaşında bebenin bir yere kadar forumda söz hakkı olması gerektiğine inanıyorum. Bahsettiğim kitle yukarıda bile kendini belli etmiş zaten. Açtığım konunun altında palyaçolar görmek zorunda değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok bir de yeri gelince en ufak hatamdan uyarı yiyorum. Bunlar nasıl barınıyor aklım almıyor.
Modlar adam kayırıyormuş öyle diyorlar

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
arada ufak ufak hatırlatıyorum
Ben artık genelde konulara girdiğim zaman kendi aralarında boş yapan insanlar görüyorum yardım isteyen çocuğa bile boş yapıyorlar veya toksiklik herkes bir trolleme havasında saygı ve gerçekçi yardım veya herhangi bir konu başlığına gereken ciddiyetle yaklaşılmıyor tamam goy goy olacak elbet ama her şeyin bir dozu var benim şahsen gördüğüm bu ara aşırı derecede yüksek şekilde trolleme uğraşında konulara yorum yazan kullanıcılar var.......

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Ben artık genelde konulara girdiğim zaman kendi aralarında boş yapan insanlar görüyorum yardım isteyen çocuğa bile boş yapıyorlar veya toksiklik herkes bir trolleme havasında saygı ve gerçekçi yardım veya herhangi bir konu başlığına gereken ciddiyetle yaklaşılmıyor tamam goy goy olacak elbet ama her şeyin bir dozu var benim şahsen gördüğüm bu ara aşırı derecede yüksek şekilde trolleme uğraşında konulara yorum yazan kullanıcılar var......
aşırı itici değil mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,089
Üyeler
166,322
Son üye
SUGAR6