Forumdaki Toksik Kitle Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar yorum kasmanız için açmadım konuyu. Tiplere bak 31 eheheheheh yapıyorlar şaka mısınız siz?

Vallahi keyfi kaçıyor insanın. Bir şekilde önüne geçebilirlerse çok güzel olacak şımarık şakamatikler forumdan uzaklaştırıyor beni.
Valla beni de uzaklaştırıyor bu şımarık şakamatikler. Bizim onlardan değil, onların forumdan uzaklaşması lazım.

O kadar da değil 12- 13 yaş üstü mantıklı olur
12-13 yaşında bebenin bir yere kadar forumda söz hakkı olması gerektiğine inanıyorum. Bahsettiğim kitle yukarıda bile kendini belli etmiş zaten. Açtığım konunun altında palyaçolar görmek zorunda değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla beni de uzaklaştırıyor bu şımarık şakamatikler. Bizim onlardan değil, onların forumdan uzaklaşması lazım.
Yok bir de yeri gelince en ufak hatamdan uyarı yiyorum. Bunlar nasıl barınıyor aklım almıyor.

12-13 yaşında bebenin bir yere kadar forumda söz hakkı olması gerektiğine inanıyorum. Bahsettiğim kitle yukarıda bile kendini belli etmiş zaten. Açtığım konunun altında palyaçolar görmek zorunda değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok bir de yeri gelince en ufak hatamdan uyarı yiyorum. Bunlar nasıl barınıyor aklım almıyor.
Modlar adam kayırıyormuş öyle diyorlar

arada ufak ufak hatırlatıyorum
Ben artık genelde konulara girdiğim zaman kendi aralarında boş yapan insanlar görüyorum yardım isteyen çocuğa bile boş yapıyorlar veya toksiklik herkes bir trolleme havasında saygı ve gerçekçi yardım veya herhangi bir konu başlığına gereken ciddiyetle yaklaşılmıyor tamam goy goy olacak elbet ama her şeyin bir dozu var benim şahsen gördüğüm bu ara aşırı derecede yüksek şekilde trolleme uğraşında konulara yorum yazan kullanıcılar var.......

Ben artık genelde konulara girdiğim zaman kendi aralarında boş yapan insanlar görüyorum yardım isteyen çocuğa bile boş yapıyorlar veya toksiklik herkes bir trolleme havasında saygı ve gerçekçi yardım veya herhangi bir konu başlığına gereken ciddiyetle yaklaşılmıyor tamam goy goy olacak elbet ama her şeyin bir dozu var benim şahsen gördüğüm bu ara aşırı derecede yüksek şekilde trolleme uğraşında konulara yorum yazan kullanıcılar var......
aşırı itici değil mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,527
Üyeler
189,855
Son üye
orixb
Geri