Neler Yeni

Forumdaki Toksik Kitle Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Aynı şeyleri tekrar mı yazcaz? Türknette sorun yaşamayanlarada
"Sen yaşamıyorsundur, çevren yaşamıyordur ama kullanıcıların %95'i yaşıyor."
diyorsun. İşte bu karalamadır ve firma ciddiye alırsa marka itibarını zedelemekten dava açabilir.

Bu olay firma ile ilgili değil. Aynısını milleni için söylesen desenki millenidekilerin %95'i sorun yaşıyor. Yine aynı tutumu sergilerdim.
Zaten o kadar sorun yaşayan olsa BTK o firmaya izin vermez. Akıl var mantık var.
Dostum firma gerçekten sıkıntılı. Biraz büyük düşünmen lazım büyük hedefleri olan bir firma dandik bir forumda yazılan bir mesajı ciddiye almaz dava açmaz sadece yorumun üstüne kendini düzeltmeye çalışır Gelip burada bunu söyleyen birisine dava açarsa o firmanın acizliğinin göstergesidir firmayı küçük düşürür bunu hiç bir firma yapmaz olay çok büyümedikçe.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Bence toxiclerin uyarı değil direk banlanması lazım kendini bir şey sanan ve toxic olan çok var forumda.
Evet bende fazlasıyla deneyimlediğim için aktarmak istedim. Sıkı önlemler şart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Keptın @Rennes Konudan alakasız bir tartışma dönüyor arkadaşlar. Probleminizi kendi aranızda çözmenizi rica ediyorum. İşgal etmeyin burayı.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Evet bende fazlasıyla deneyimlediğim için aktarmak istedim. Sıkı önlemler şart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Keptın @Rennes Konudan alakasız bir tartışma dönüyor arkadaşlar. Probleminizi kendi aranızda çözmenizi rica ediyorum. İşgal etmeyin burayı.
Eyvallah agam haklısın tartışma bitmişti devam ettirmeyiz, kusura bakma.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Hortlatmayın konuyu.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Forumun büyük çoğunluğu çocuklardan oluşuyor ve tüm bu bahsettiğin rahatsız edici şeylerin sebebi de onlar zaten.

PinsizAMD

80+ Bronze
Selamlar herkese. Forumda dikkatimi çeken ve eleştirmek istediğim toksik bir kitle var. Gerçek anlamda forum deneyimim ilk kez Donanım Arşivi ile oldu. Çook uzun zamandır forumlarda dolaşırım fakat hiçbirinde üyeliğim bulunmaz. Abdullah'ı çok severim ve kendisini çok eskiden beri takip ederim. Forum açtığını duyunca bende katılmak istedim. Eleştirmek istediğim konuya gelelim.Gerçekten işi bilen ve bildiği için konuşan, çözüm odaklı ve üslubu düzgün bir çok kullanıcı var. Birde sanki bir video oyununda deneyim puanı kasıyormuşçasına, tamamen gereksiz, alakasız bomboş konuşan bir kitle var.Aklı yok fikri var. Yahu adam bir şey soruyor konu hakkında bilgi edinmek için forumu kullanıyor.Yardımcı olmak isteyenler fikirlerini belirtiyolar ardından bu toksik arkadaşlarımız kaba bir üslup ile belirtilen fikirleri reddediyor ve forumun en bilge en yüce insanı edasıyla klavyesini suratımıza sallıyor. Fikirleri güzel güzel çarpıştırıp tartışmak varken patavatsızca size saldırıyorlar. Hele birde profilinize yazanlar var... Adamı burası sarmıyor gelip profilimde toksiklik yapıyor. Ben anlamıyorum neyin tribi neyin raconunda bunlar? Forumu kaliteli yapan kaliteli kullancılarıdır.

En kısa zamanda bu virüslü kitlenin mümkün olduğunca azalması dileğiyle... İyi forumlar herkese.
Bende bu velet toxic kitledenim teşekkürler.

PinsizAMD

80+ Bronze
Karşında ensesine şaplak attığın mahalle arkadaşın yok, konuşmanın bir uslübu olsun!
Moderatör arkadaşların da senle uğraşmasına gerek yok yolun açık olsun.
SİYASİ GÖRÜŞÜNÜZ NEY ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom