Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
tabii ki bulamam arkasından üzülerek bakmak olur sadeceGiderse nereden bulacaksın abi?
tabii ki bulamam arkasından üzülerek bakmak olur sadeceGiderse nereden bulacaksın abi?
Forumda toxic yok ki
Mı birleşik
Bahsettiğim eleman banlanmış, Allahın takdiri işteNickini değiştirmiş farketmedim, 5x_d4emon denilen vatandaş en toxiclerden birisi
Yalnız senin de insanlara suç atmak gibi bir huyun var, sabah @Rennes 'e yaptıklarını biliyoruz. Yani en azından ben biliyorum.Bahsettiğim eleman banlanmış, Allahın takdiri işte
@5x_d4emon
Sana laf anlatmakla uğraşmayacağım daha dostum, anlamıyorsun çünkü. Olay firma değil karalama yapması ve bu işten çıkar sağlaması. Forumdaki o mod kimse buna izin veriyor konumu silerek. Neyse ben yazdım onada yok %95'i sorun yaşıyormuş vb. gibi bir daha yorum görürsem yazacağım şikayetimi.Yalnız senin de insanlara suç atmak gibi bir huyun var, sabah @Rennes 'e yaptıklarını biliyoruz. Yani en azından ben biliyorum.
bu işten çıkar sağlaması
Başarılar.gibi bir daha yorum görürsem yazacağım şikayetimi.
Ya diyorum git yaz ya git yaz. Bak benim memnun olmadığım bir durum var bu firma beni mağdur etmiş, üstüne başka firma bana daha iyi hizmet vermiş ben diyorum ki o kötü onu alma bunu al. Onun dışında ben her geçirttiğime kendi kodumu kullandırtmadım bu işi kod içinde yapmadım. Yapacak olsam o konuyu yazmaya emek vermezdim yazmazdım sadece fanboyluk yapar, sürekli kodumda kodum diye ortalıkta gezinirim. Ama ben ne yapıyorum iyiyse iyi diyoeum kötüyse kötü diyorum ve ben haklıyım sonuna kadar. Bundan sonra seni de muhatap almıyorum kendime ne yapıyorsan yap.Sana laf anlatmakla uğraşmayacağım daha dostum, anlamıyorsun çünkü. Olay firma değil karalama yapması ve bu işten çıkar sağlaması. Forumdaki o mod kimse buna izin veriyor konumu silerek. Neyse ben yazdım onada yok %95'i sorun yaşıyormuş vb. gibi bir daha yorum görürsem yazacağım şikayetimi.
Türkneti Karalayanlar İçin Nereye Şikayette Bulunabiliriz?
Popüler sayılabilecek bir forum sitesindeki üye, sürekli Türkneti karalayıp başka bir ISS’ye yönlendiriyor. TurkNet’in bu konu için bir yaptırımı var mı? Görsel ve link ile beraber kanıtlar gönderebilirimforum.turk.net
Ya diyorum git yaz ya git yaz. Bak benim memnun olmadığım bir durum var bu firma beni mağdur etmiş, üstüne başka firma bana daha iyi hizmet vermiş ben diyorum ki o kötü onu alma bunu al. Onun dışında ben her geçirttiğime kendi kodumu kullandırtmadım bu işi kod içinde yapmadım. Yapacak olsam o konuyu yazmaya emek vermezdim yazmazdım sadece fanboyluk yapar, sürekli kodumda kodum diye ortalıkta gezinirim. Ama ben ne yapıyorum iyiyse iyi diyoeum kötüyse kötü diyorum ve ben haklıyım sonuna kadar. Bundan sonra seni de muhatap almıyorum kendime ne yapıyorsan yap.
Yav he he selamımı söyle bana internet ısmarlasınlarAynı şeyleri tekrar mı yazcaz? Türknette sorun yaşamayanlarada
"Sen yaşamıyorsundur, çevren yaşamıyordur ama kullanıcıların %95'i yaşıyor."
diyorsun. İşte bu karalamadır ve firma ciddiye alırsa marka itibarını zedelemekten dava açabilir.
Bu olay firma ile ilgili değil. Aynısını milleni için söylesen desenki millenidekilerin %95'i sorun yaşıyor. Yine aynı tutumu sergilerdim.
Zaten o kadar sorun yaşayan olsa BTK o firmaya izin vermez. Akıl var mantık var.
Aynen haklısınAynı şeyleri tekrar mı yazcaz? Türknette sorun yaşamayanlarada
"Sen yaşamıyorsundur, çevren yaşamıyordur ama kullanıcıların %95'i yaşıyor."
diyorsun. İşte bu karalamadır ve firma ciddiye alırsa marka itibarını zedelemekten dava açabilir.
Bu olay firma ile ilgili değil. Aynısını milleni için söylesen desenki millenidekilerin %95'i sorun yaşıyor. Yine aynı tutumu sergilerdim.
Zaten o kadar sorun yaşayan olsa BTK o firmaya izin vermez. Akıl var mantık var.