Neler Yeni

Forumdaki Toksik Kitle Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selamlar herkese. Forumda dikkatimi çeken ve eleştirmek istediğim toksik bir kitle var. Gerçek anlamda forum deneyimim ilk kez Donanım Arşivi ile oldu. Çook uzun zamandır forumlarda dolaşırım fakat hiçbirinde üyeliğim bulunmaz. Abdullah'ı çok severim ve kendisini çok eskiden beri takip ederim. Forum açtığını duyunca bende katılmak istedim. Eleştirmek istediğim konuya gelelim.Gerçekten işi bilen ve bildiği için konuşan, çözüm odaklı ve üslubu düzgün bir çok kullanıcı var. Birde sanki bir video oyununda deneyim puanı kasıyormuşçasına, tamamen gereksiz, alakasız bomboş konuşan bir kitle var.Aklı yok fikri var. Yahu adam bir şey soruyor konu hakkında bilgi edinmek için forumu kullanıyor.Yardımcı olmak isteyenler fikirlerini belirtiyolar ardından bu toksik arkadaşlarımız kaba bir üslup ile belirtilen fikirleri reddediyor ve forumun en bilge en yüce insanı edasıyla klavyesini suratımıza sallıyor. Fikirleri güzel güzel çarpıştırıp tartışmak varken patavatsızca size saldırıyorlar. Hele birde profilinize yazanlar var... Adamı burası sarmıyor gelip profilimde toksiklik yapıyor. Ben anlamıyorum neyin tribi neyin raconunda bunlar? Forumu kaliteli yapan kaliteli kullancılarıdır.

En kısa zamanda bu virüslü kitlenin mümkün olduğunca azalması dileğiyle... İyi forumlar herkese.
Azalmazlar zaten toksiklik yapıcak adam hemen yeni hesap açar devam eder.
Engelle gitsin.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bence en azından 15-16 yaş kısıtlaması getirilmeli.Azda olsa mantıklı ve sağlıklı düşünebilmenin birazcık tecrübeyle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Ama unutmamak gerekir ki akıl yaşta değil baştadır :)
yaş kısıtlaması bence yapılmamalı, yaşı küçük olan üyelerinde ihtiyacı olabiliyor yardıma.

kamyoncu36

80+ Bronze
Engelle geç reis?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence 500-600 mesaj ve altına katı bir denetim gelse bu sorunların %70'lik kısmı ortadan kalkabilir. Söylediklerinize katılıyorum.

Aykut D.

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yaş kitlesi düşük olduğu için bunlar yaşanabiliyor maalesef dediklerinize katılıyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,813
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom