Neler Yeni

Forumdaki Toksik Kitle Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Yaş kitlesi düşük olduğu için bunlar yaşanabiliyor maalesef dediklerinize katılıyorum.
Bende sorunun büyük bir kısmının bu olduğunu düşünüyorum. Şimdi baktımda bir tanesi tuttu tutmadı oynuyoruz diye konu açmış. İnstagram postundayız sanki 🙄

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Asıl sebebinin yaş kitlesi olduğunu düşünmüyorum. Kurallar daha katı olursa da insanlar ortamdan sıkılıp gideceklerini düşündükleri için(ki bence de haklılar) düzenleme gelmiyor kurallara. Toxic olmasa da bazı üyeler laftan anlamıyor ve mecburen küfür ve argo kullanmadan aşağılayarak anlatmak zorunda kalıyorsun ister istemez. Kuralları çiğnemenin ucunda durup toxiclik yapanlara da cezalı verdiklerini gördüm.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Asıl sebebinin yaş kitlesi olduğunu düşünmüyorum. Kurallar daha katı olursa da insanlar ortamdan sıkılıp gideceklerini düşündükleri için(ki bence de haklılar) düzenleme gelmiyor kurallara. Toxic olmasa da bazı üyeler laftan anlamıyor ve mecburen küfür ve argo kullanmadan aşağılayarak anlatmak zorunda kalıyorsun ister istemez. Kuralları çiğnemenin ucunda durup toxiclik yapanlara da cezalı verdiklerini gördüm. Profiline yazan da beyinsizin tekiymiş orası ayrı
Haklı olabilirsiniz fakat böyle oluncada bunlara maruz kalan insanlar sıkılıyor :(

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom