Nft ile ugrasiyorum ve bunun uzerinden devam edecegim onun disinda Liseyi bitirmek ortalamanın üstü bir hukuk fakültesinden diploma almak rahat bir hayat yaşamak tek isteğim buEvet DA forum üyeleri. Gelecekteki hedefleriniz neler ? Örn ; üniversite, üniversite bölümü, proje, meslek
Hedefiniz çok güzelmiş. Umarım başarırsınız.Nft ile ugrasiyorum ve bunun uzerinden devam edecegim onun disinda Liseyi bitirmek ortalamanın üstü bir hukuk fakültesinden diploma almak rahat bir hayat yaşamak tek isteğim bu
Gerçekten de kafa dağıtmak ve stresten uzak kalmak için gerekli bir şey. Ara sıra çıkıp ormanı gezeceksin. Ne güzel.sessiz sakin ormanın yeşilligin içinde su kenarında bir ev ve aile yaşamı
Küçükken araçlar büyük diye çok ilgimi çekerdi. Hatta bi ara düşündüm de acaba bu mesleği yapsam mı diye. Fakat çok zor olmasından dolayı tercih etmedim.tır şoförü olmak.
Yazılım ile ilgili bir şey okuyup amerika veya almanyaya gitmek akrabam olduğu için gitme ihtimalimin daha yüksek olduğunu düşünüyorum daha liseye yeni geçeceğim o yüzden yazılım bölümlerini pek bilmiyorum ama ingilizcem iyiEvet DA forum üyeleri. Gelecekteki hedefleriniz neler ? Örn ; üniversite, üniversite bölümü, proje, meslek
Sağolun Hocam sizde ulaşırsınız umarımUmarım herkes hedeflerine ulaşır.
YazılımEvet DA forum üyeleri. Gelecekteki hedefleriniz neler ? Örn ; üniversite, üniversite bölümü, proje, meslek