Pardon ben ortaokulla karıştırdım üniversite 4 yıl değilmi yaÜniversite okuyorum ben bra
Pardon ben ortaokulla karıştırdım üniversite 4 yıl değilmi yaÜniversite okuyorum ben bra
Allah'a emanet dostum hakkımız helal olsun görüşmek üzere, hayatında başarılar dilerim...Forumu bırakıyorum eskisi gibi iyi hissettirmiyor zaten sınav senem eğlendiğim, sevdiğim pek bir şey yok sadece forum ve valorant var bazen hiçbirsey olmamasına rağmen kendimi boş boş ana sayfaya bakarken buluyorum sınav senemde böyle bir şeye boş vakit ayırmak istemiyorum sadece ilk seferlerde insanlara bildiklerimi anlatmak yardım almak teknoloji hakkında konuşmak zevkli geliyordu artık hiçbiri iyi gelmiyor kendinize iyi bakın bana yardımcı olan herkes hakkını helal etsin yardım ettiğim herkese de hakkım helal olsun görüşürüz
Forumu bırakıyorum eskisi gibi iyi hissettirmiyor zaten sınav senem eğlendiğim, sevdiğim pek bir şey yok sadece forum ve valorant var bazen hiçbirsey olmamasına rağmen kendimi boş boş ana sayfaya bakarken buluyorum sınav senemde böyle bir şeye boş vakit ayırmak istemiyorum sadece ilk seferlerde insanlara bildiklerimi anlatmak yardım almak teknoloji hakkında konuşmak zevkli geliyordu artık hiçbiri iyi gelmiyor kendinize iyi bakın bana yardımcı olan herkes hakkını helal etsin yardım ettiğim herkese de hakkım helal olsun görüşürüz