Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Evet @Mehmet Yılmaz'a özelden amazon hesabında kullandığın mail adresini at.Ciddimi
Evet @Mehmet Yılmaz'a özelden amazon hesabında kullandığın mail adresini at.Ciddimi
bazen kazançtan daha önemli şeyler vardır. Bence Donanım Arşivi gibi bi topluluğa sistem yapmak çok sağlam bi itibar, güven demektir. Abdullah abi videoda da söylemişti. D.A. imzalı sistem yapmak pek kolay değil. GençerGaming'de piyasada yeni olduğu için bu güveni, itibarı kazancını kısarak kazanmak istedi bence. Yani mağduriyetler giderilirse sistemler verilirse kazanıcak gibi.Abi bişey sorcam böyle f/p sistem diziyorsunuzda firma nasıl kâr ediyo
Abi en azından takipçilerin mutlu oluyor sen ona bakBenim yorumun üstünde 20 yorum varmış la tek yorumla 4binlik oldum
fedakar :') <3Benim yorumun üstünde 20 yorum varmış la tek yorumla 4binlik oldum
Benim Hediye Çekimi İhtiyacı Olan Kardeşlerimden Birine Verebilirsiniz TeşekkürlerBenim yorumun üstünde 20 yorum varmış la tek yorumla 4binlik oldum
O son mesajı atmayacaktın...Benim yorumun üstünde 20 yorum varmış la tek yorumla 4binlik oldum
Klavye bakıyordum sağol @Mehmet YılmazEvet @Mehmet Yılmaz'a özelden amazon hesabında kullandığın mail adresini at.
kralBenim Hediye Çekimi İhtiyacı Olan Kardeşlerimden Birine Verebilirsiniz Teşekkürler
Fatih abim çekini dağıtıyor bize canım abim <3O son mesajı atmayacaktın...
abi şu phillips tvyi benim konudan görüp almıştın kumandası için adresi ne zaman atıyımBenim yorumun üstünde 20 yorum varmış la tek yorumla 4binlik oldum