Forumun Bilgisizliği

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

enes.wtp

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
66
Akıl ile yaş farklı olaylar ancak bu kadar kötü öneriler ve kötü tavsiyeler görmedim. Kaliteli ürünler almak isteyenler "Marka Aşığı" ve düşük fiyatta RGB gördükleri şeyler ise "F/P". F/P demek ucuz ürün değil ama forumda bulunanlar çok yanlış anlıyor. Abdullah Hacıgül akıllı, bilgili adam ama bilgi içerikli videolarını, bu forumdakiler izlemiyor demek ki.

Intel sisteme A320, B450 önerecek kadar bilgisiz insanların ceza alması gerek bence. Yanlış Bilgi adı altında cezalar verilse daha iyi olacağını düşünüyorum. Herkes tutturmuş bi' F/P.

Bilgili adam sayısı 15/20 kişi. Benim Abdullah Ağabey ile bir sorunum yok, severek izlediğim bir insan ama kitlesi "Unlost'tan, Enes Batur'dan" farksız. Ego kasmak gibi olmasın ama ben, bu forumda önerileri 12 yaşında yapmıyordum. Bilgi konusunda da yarışacak var ise hodri meydan derim. @utkuversus gibi isimleri tanırım. Bu adamla bile marka/bilgi tartışıyorlar, garip.

James Donkey SSD, Rampage PSU, Gamepower PSU'lar kötüdür. Kimse babasının hayrına 329₺'ye 700W 80+Gold ürün vermez. Güç kaynağı sistemin en önemli parçalarının başında gelir. Ekran kartını 3K'lık alıp da, güç kaynağını 250₺'lik almak GERİZEKALILIKTIR. Ban atabilirsiniz ama fikirlerim bunlar ve forum böyle insanlarla kaynıyor. Ceza sistemi artmalı ki forum yaşanabilir yer alsın.
Technopat Sosyal: enes.wtp
SDN Forum: enes.wtp

Herhangi bir faaliyette bulunmayıp sadece söylenmek yanlış bir davranıştır. Ortadaki bilginin yanlış olduğunu düşünüyorsan şikayet edersin ilgilenilir. Fakat raporlara baktığım zaman bu konuda herhangi bir faaliyetini göremiyorum.

Yanlış bilgi vermek forum kurallarına aykırı, kurallarda yazıyor zaten. Kibar olup raporlama davranışında bulunursan daha iyi olur.

Reaksiyon Puanı'ndan Hediye Etkinliği Yüzünden Puan Almak Için Yorum Yapanlar Var. Etkinlik Bittiği Zaman Umarım Bunlar Azalır. Şu Anlık Raporlayıp Geçelim Derim.

Ayrıca buradaki üyelerin fikirlerine saygı göstermeyip doğru bildiğin yanlışlarına dayanarak üyelere hakaret etmene hiçbir şekilde izin vermem bunu unutma!

Ayrıca buradaki üyelerin fikirlerine saygı göstermeyip doğru bildiğin yanlışlarına dayanarak üyelere hakaret etmene hiçbir şekilde izin vermem bunu unutma!
Ban sistemi var, kullanmanızı öneririm. Siz RTX 2070S kullandığınız sistemlere de Rampage takarak yolunuza bakın o zaman :) @Abdullah Hacıgül'ü anladıklarını sanmıyorum.

Ekran kartını yüksek tutup, PSU'yu mu düşük tutalım? Performans kaybı olmayabilir ama en azından tekrar tekrar güç kaynağı almak zorunda kalınır.

Şu an ödüller yüzünden herkes bir şeyler yazma derdinde. Kimse konu sahibinin açıklamasını ya da diğer mesajları okumdan bir şeyler yazıyor. O yüzden böyle oluyor. Ödüller bittiği zaman buranın daha düzgün bir yer olacağına inanıyorum.

@enes.wtp az önce XFX marka ekran kartlarını savunduğum için XFX babamın markası olmuştu.
Dediğinize kısmen katılıyorum.
Birilerine desteksiz sallamak, klavye delikanlılığı yapmak daha kolay bu forumda.
Rapor ettim arkadaşı, moderatörler ilgilendiler sağolsunlar.

Reaksiyon Puanı'ndan Hediye Etkinliği Yüzünden Puan Almak Için Yorum Yapanlar Var. Etkinlik Bittiği Zaman Umarım Bunlar Azalır. Şu Anlık Raporlayıp Geçelim Derim.
Bilgi vermek için yazanlar da var, bilmeyen arkadaşlarımız da oluyoe fakat dediğin davranış gerçekten kul hakkına giriyor, arkadaş burada benim dediğim gibi davranış sergilese daha olgunca olur diye düşünüyorum.

Akıl ile yaş farklı olaylar ancak bu kadar kötü öneriler ve kötü tavsiyeler görmedim. Kaliteli ürünler almak isteyenler "Marka Aşığı" ve düşük fiyatta RGB gördükleri şeyler ise "F/P". F/P demek ucuz ürün değil ama forumda bulunanlar çok yanlış anlıyor. Abdullah Hacıgül akıllı, bilgili adam ama bilgi içerikli videolarını, bu forumdakiler izlemiyor demek ki.

Intel sisteme A320, B450 önerecek kadar bilgisiz insanların ceza alması gerek bence. Yanlış Bilgi adı altında cezalar verilse daha iyi olacağını düşünüyorum. Herkes tutturmuş bi' F/P.

Bilgili adam sayısı 15/20 kişi. Benim Abdullah Ağabey ile bir sorunum yok, severek izlediğim bir insan ama kitlesi "Unlost'tan, Enes Batur'dan" farksız. Ego kasmak gibi olmasın ama ben, bu forumda önerileri 12 yaşında yapmıyordum. Bilgi konusunda da yarışacak var ise hodri meydan derim. @utkuversus gibi isimleri tanırım. Bu adamla bile marka/bilgi tartışıyorlar, garip.

James Donkey SSD, Rampage PSU, Gamepower PSU'lar kötüdür. Kimse babasının hayrına 329₺'ye 700W 80+Gold ürün vermez. Güç kaynağı sistemin en önemli parçalarının başında gelir. Ekran kartını 3K'lık alıp da, güç kaynağını 250₺'lik almak GERİZEKALILIKTIR. Ban atabilirsiniz ama fikirlerim bunlar ve forum böyle insanlarla kaynıyor. Ceza sistemi artmalı ki forum yaşanabilir yer alsın.
Technopat Sosyal: enes.wtp
SDN Forum: enes.wtp
Bu forum öyle bir forum, yöneticileri de öyle bir yönetici ki sen ve senin arkadaş diye etiketlediğin kişi ve kişiler bana başka forumlarda sayfalarca hakaret etmenize rağmen bu foruma ne girişinizi engelledik ne de süreçte size ban attık. Çünkü daha çocuksunuz sizi ben bir başkası gibi dışlayamam. Ama şuna o kadar eminim ki bana yaptığınızı bir farklı forum kurucusuna yapmayı boşver moderatörüne yapsaydınız bir saniye orada barınamazdınız. Hepinizin sayfalarca bana yaptığınız hakaretlerin ekran görüntüsü kayıtlı. Geldiğin forumda yapman gereken çok basit arama çubuğuna git yaz bak bakalım nasil binlerce bilgisizlik içeren konular çıkıyor.

Siz forum kültürünü bilen gençler değilsiniz sizin tayfanız Donanım Haber Forumu'na bile sallayan Donanım Haber tayfası velet dolu diyen (bu arada bunu diyen 14 yaşında) bir tayfa halbuki Donanım Haber'in ilk üyeleri şuan torun seviyor :) kısacası sizin gibi çocuklar şuan geldiğiniz o forumu çok kötü bir hale getirdiniz. Bir bilginiz yok bir birikiminiz de yok ama EGO inanılmaz. Forum demek konuşmak demek forum demek cahil gördüğünü efendice adamca uyarmak demek forum demek arkadaşlık demek forum demek "hooopp abi bu kategori bende soruları ben cevaplarım rahat olun" demek (ki sizden böyle bir şey isteyen yok) forum demek bildiğini paylaşmak demek. Eğer herkes bilgili olsaydı bu forumu kurmanın ne anlamı olurdu veya benim veya bilgili bir başka üyemin soru cevaplamasının ne anlamı olurdu?

İkinci nokta benim kitlem Donanım piyasasında en çok yetişkini barındıran sosyal takipçi kitlesidir. Sakın bu konuda bir taraflarınızdan şarkı söylemeyin. Yok 10 kişi varmış yok 20 kişi varmış. Bu bir kere artık işin saygısızlık boyutudur. Ben sırf çocuk kitle kanalımda ağırlık olmasın diye 7'ye yakın Twitch yayıncısının ve 10'a yakın youtube yayıncısının bulunduğu video projelerinin hepsini reddettip bunları reddetmeseydim 2 milyon takipçim olurdu ben yaşadığımı bilirim böyle ukâla saçma sapan yorumları kendinize saklayın.

Bu foruma üye olduysan sen de benim üyemsin demektir ne sana hakaret ettiririm ne de birine hakaret etmene izin veririm. Kısacası burası modern bir forumdur varsan hoş geldin yoksan yolun açık olsun. Sevgiler

Son düzenleme:
Ben de önerilerde şunu fark ettim bütçe ne olursa olsun adam kendi kullandığını öneriyor sadece bütçe 10bin yazıyor adam rx500 serisi kart gibi kartlar öneriyor sadece ona takılıyorum.Sonra nedenini sorduğunda f/p.Aslında iyi niyetli yapılıyor kendi kullandığını öneriyor seviyorsa ama işte doğru gelmiyor tam bir öneri gibi değil.

Ben de önerilerde şunu fark ettim bütçe ne olursa olsun adam kendi kullandığını öneriyor sadece bütçe 10bin yazıyor adam rx500 serisi kart gibi kartlar öneriyor sadece ona takılıyorum.Sonra nedenini sorduğunda f/p.Aslında iyi niyetli yapılıyor kendi kullandığını öneriyor seviyorsa ama işte doğru gelmiyor tam bir öneri gibi değil.
tabii ki de önerecek çünkü bilmiyor, sen gideceksin doğrusunu göstereceksin baktın yanlışın da inat ediyor artık bize raporlayacaksın. Gidin bir foruma istediğiniz bir foruma bu örnekleri yazın aynısı çıkmaz ise aynı gün forumu sileceğim. Kusura bakmayın arkadaşlar yaşınız tutmuyor sanırım ama forum kültürü ile sosyal medya kültürü aynı şeyler değil seviyenin dengeli olması lazım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,657
Üyeler
187,953
Son üye
BurHAN98987190
Geri