Forumun Geleceği icin.

Üyelik onayı Saçma Konuların önüne gecebilirmi?

• Evet

Oylar: 1 4.0%
  • Hayır

Oylar: 23 92.0%
  • Diğer (Lütfen yorumda belirtiniz.)

Oylar: 1 4.0%

• Oy kullanan toplam üye
    25
Dün gece bir adam aryan ırkı falan diyordu melezlere sallıyordu
yalnız Rommel bu propagandayı döneminde en iyi yardımcısı destekcisi olmadı mı? sallamak dersen çöl tilkisine hakaret olur tabii ki bunun baş uzmanı o değildi Gobbels ve Hitlerdi.

yalnız Rommel bu propagandayı döneminde en iyi yardımcısı destekcisi olmadı mı? sallamak dersen çöl tilkisine hakaret olur tabii ki bunun baş uzmanı o değildi Gobbels ve Hitlerdi.
Sırf Pp'de Rommel var diye politikaları desteklemiş olmuyorum ayrıca Rommel'in ve ayrıca Guderian'ın çoğu zaman H#tler ile ters düştüğünü görebilirsin

Evet Öyle. Ari/Aryan Alman Irkı

Uygunsuz Dil
Bu kadar kaba olma ama beni çok kırıyorsun. Ahirette görüşmeyecek miyiz? Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
çok ahirete inanıyorsan gıybet ve iftira atmayacaksın bencede çıkar aheste aheste gereksiz diyaloglar açıp mazlum rolüne yatmak zebanilerinki zenciden büyüktür
gereksiz yorum kalabalığı olmasın diye cevabımı düzenleyerek vereyim
aslında cevap vermek gerekmiyor 20 senedir yapmadığım bir espriyi yaptığına göre

Foruma yeni üye gelmez öyle olursa. Saçma konular hızlı bir şekilde kilitleniyor zaten. Eğer kız konularını falan diyorsan ona yapacak bir şey yok konu dışı bölümünde zaten ama bazı üyeler neler yeni yerine açacağı konuyu konu dışına açıyor o sinir bozucu.

Çok tecrübesin galiba, kaç yüz defa deneyimledin?
Soruna maalesef buradan cevaplayamayacak.

Konuya gelirsek
Eskiden ırkçılığa direkt 1 sene ceza veriliyordu ya da 6 ay
Misal: ROG_RAMBO kullanıcısı.
Yapılan uygulamanın saçma olduğunu düşünüyorum. Sürekli uyarı veriliyor.

Arkadaslar biliyorsunuz Malesef ki Son zamanlarla foruma saçma sapan Konular Acılmakta.
Bu toplu bir saldırı olabilir,Olmıyabilir. Bilmiyoruz.

Bence bu zamanda kısa bir süreliğine (1-2 Ay olabilir) Üyelik onayı lazım
Bu dönemi Özgürlük ortamını bozmamak icin kısa Tutmak önemli.
Belki bu forumu bir nebze düzeltebilir.
Bana kalırsa forum kuralları sıkılaştırılmalı. Konu açarken modlar tarafından onaylanması beklenmeli. Üye mesajlarında fazla yazım yanlışı ve gereksiz mesaj gibi şeyler için uyarılar verilmeli. Forumun disiplini bir nebze olsa da arttırması gerek.

Bence üyelik onayından önce konu onayı olması ama onun için yeterli moderatör yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,431
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri