Neler Yeni

Forumun Kalitesizleşmesi ...

Foruma Yeni Kayıt Olacaklar İçin Onay Sistemi Gelmeli Mi ?

• Evet

Oylar: 170 89.5%
  • Hayır

Oylar: 20 10.5%

• Oy kullanan toplam üye
    190

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bizle alakasız çoğu şey, anlatıyorum ama çoğu kişi aynı şekilde devam ediyor. Kendi aralarındaki rekabet yüzünden bize suç atıyor çoğu.
Profilime mesaj yazarken 2 kere düşünüyorum artık. Ciddi bir şey yazıyorum hahaha atıyorlar kendimce komik bir şey yazıyorum üzgün atıyorlar. Onlara komik gelmeyip üzgün atabilirler onların hakkı ama abartıyorlar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Millet uyanmasın diye duyurusunu yapmamıştım tabii ki, fakat multi hesap için farklı bir eklenti 1 haftayı aşkın süredir devrede. 100'e yakın hesap yakaladım, yarısı gitti. Kalanını gözetliyordum ama o kadar sabrınız yok gibi :)

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
3 moderatör daha alınacaktı, bence alınması lazım fazla moderatör göz çıkarmaz.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Millet uyanmasın diye duyurusunu yapmamıştım tabii ki, fakat multi hesap için farklı bir eklenti 1 haftayı aşkın süredir devrede. 100'e yakın hesap yakaladım, yarısı gitti. Kalanını gözetliyordum ama o kadar sabrınız yok gibi :)
Abi sabrımız var . 60.000e yakın üye var bunlarda kesin bir iki bin multi hesap vardır. Bu kadar insanı sen tek başına denetleyemezsin mod az. Diğer modlarda aktiflik yok

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar Sizde Farkında Mısınız Bilmiyorum ama Son zamanlarda Forumun Kitlesi Bozulmaya ,***** Saçma bir sürü konu açılmaya , fake profillerle Troll konular yaygınlaşmaya başladı
Forumun Demirbaşları Artık forumu kullanmıyor , ve güzel kitlenin çoğu forumu bırakıyor
Forumun İlk Açıldığı zamanki kitlesi ile şimdiki kitlesi arasında dağlar kadar fark var.
İlk Zamanlar aile ortamı gibi bir ortam varken , artık sürekli Trollerle uğraşıyoruz

Ve bence artık diğer forumlarda olduğu gibi bir onay sistemi gelmeli ,
Tabi bu sistem konu onayı değil , Yeni Üye Onayı
Bu sayede Fake , Troll Profillerden Bir nebze kurtulmuş oluruz

Sizce Üye Onayı Gelmeli Mi ?
kısmen keser Ama Toxic'lerden tam anlamıyla kurtuluş olmaz ama hiç yoktan iyidir

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Abi sabrımız var . 60.000e yakın üye var bunlarda kesin bir iki bin multi hesap vardır. Bu kadar insanı sen tek başına denetleyemezsin mod az. Diğer modlarda aktiflik yok
Multi hesap, IP denetleme için modların yetkisi yok. Kişisel verilerin olduğu kısımlar sadece yöneticilere açık.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Moderatör değil Admin alınması gerekli Multi yakalamak için, o da mantıklı değil. Multi sorunu hiçbir şekilde çözülemeyecek.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Profilime mesaj yazarken 2 kere düşünüyorum artık. Ciddi bir şey yazıyorum hahaha atıyorlar kendimce komik bir şey yazıyorum üzgün atıyorlar. Onlara komik gelmeyip üzgün atabilirler onların hakkı ama abartıyorlar.
Çok oluyor böyle, doğru bilgi verince kuduruyorlar.
Kızgın, üzgün atıyorlar tek ben değil çoğu kişiye böyle yapılıyor ve insanlar böylece soğuyor.

Top Bottom