Neler Yeni

Forumun Kalitesizleşmesi ...

Foruma Yeni Kayıt Olacaklar İçin Onay Sistemi Gelmeli Mi ?

• Evet

Oylar: 170 89.5%
  • Hayır

Oylar: 20 10.5%

• Oy kullanan toplam üye
    190

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Katılıyorum. Bence bunu önlemek için özel mesajlar ve profil mesajları kapatılabilir/Profil mesajlarına sadece kendimiz yazsak daha iyi olabilir.
özel mesaj olayı gayet iyi olması lazım ve profilde'de ise orda farklı bir ortam var bozulmasın orasıda

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,309
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,309
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu bir zorunluluk mu yoksa kvkk kanunu yüzünden mi açık değil?
Kişisel verilerin güvenliği. Ben buranın çalışanıyım, fakat onlar değil bir bağlayıcı yanı yok yani.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Konu onayı gelmeli bence.
TDK kurallarına baştan sona uymalı şeklinde değil de,
Konu başlığı, tavrı, büyük harf kullanımı gibi basit şeyleri kontrol edip konunun onaylanması iyi olabilir.
Bu sayede Troll konuların önüne geçilmiş olabilir.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Konu sayısı azaldı, aynı konu sürekli açılıyor haliyle insanlar sıkıldı. Ben problemin troller olduğunu düşünmüyorum. Eski ve tanınan çoğu kişinin bırakması veya aktifliğini düşürmesiyle birlikte ortam kalitesi de düştü.

Bazıları da koyuuuuuuuun diye bağırıp siyası konu açmaktan başka bir şey yapmıyor. İnsanı soğutuyorlar.

Eski kaliteyi yakalamak için bence forumda etkinlikler düzenlenmeli.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Konu onayı gelmeli bence.
TDK kurallarına baştan sona uymalı şeklinde değil de,
Konu başlığı, tavrı, büyük harf kullanımı gibi basit şeyleri kontrol edip konunun onaylanması iyi olabilir.
Bu sayede Troll konuların önüne geçilmiş olabilir.
Konu Onayı Gerçekten Çok Hantal Bir Sistem ,
Hele Hele bu mod sayısıyla imkansız
Tp'de bile uzun süreler sürüyor
O yüzden o kadara gerek yok
Üye onayı yeterli

123kral14

80+ Silver
Arkadaşlar Sizde Farkında Mısınız Bilmiyorum ama Son zamanlarda Forumun Kitlesi Bozulmaya ,***** Saçma bir sürü konu açılmaya , fake profillerle Troll konular yaygınlaşmaya başladı
Forumun Demirbaşları Artık forumu kullanmıyor , ve güzel kitlenin çoğu forumu bırakıyor
Forumun İlk Açıldığı zamanki kitlesi ile şimdiki kitlesi arasında dağlar kadar fark var.
İlk Zamanlar aile ortamı gibi bir ortam varken , artık sürekli Trollerle uğraşıyoruz

Ve bence artık diğer forumlarda olduğu gibi bir onay sistemi gelmeli ,
Tabi bu sistem konu onayı değil , Yeni Üye Onayı
Bu sayede Fake , Troll Profillerden Bir nebze kurtulmuş oluruz

Sizce Üye Onayı Gelmeli Mi ?
Gelmeli dediğin gibi forumun demirbaşları gerçekten hiç uğramıyorlar artık konu açıyorum cevap gelmiyor (basit konu)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,309
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1621175643535.png

Bir günde bu kadar hesap ban sadece multiden yiyebiliyor. Öyle 10-20 çevrimiçinin olduğu bir forumda değilsiniz. Günde binlerce kişi gelip geçiyor, rastgele iş yapamazsın.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kişisel verilerin güvenliği. Ben buranın çalışanıyım, fakat onlar değil bir bağlayıcı yanı yok yani.
Anladım güvenlik için en iyisi bu olmuş. Multilerin yöneticiler hariç çözümü yokmuş o kesin. Peki ya troll konular toxic kitle vs. bunlar için modlar gerekli bence.
Ve ben her foruma girdiğimde kesin seni çevrimiçi görüyorum ama diğer modları ben çok nadir görüyorum. Bunu bir şey olarak adllandıramam ama bi nevi işten kaytarma gibi olabilir. Her dakika çevrimiçi olmayabilir bu mümkün değil. Ama dediğin gibi burası senin için işyeri onlar çalışan değil mi bunu ben çözemedim.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bizle alakasız çoğu şey, anlatıyorum ama çoğu kişi aynı şekilde devam ediyor. Kendi aralarındaki rekabet yüzünden bize suç atıyor çoğu.
Örneklerden biri:
Screenshot_388.png

Örneklerden biri. Ben kendimce güzel bir şarkı atıyorum ve sevdiğim sözü yazıyorum. Hahaha atıyorlar. Ve buna hahaha atan kişi tayfalaşma yapanlardan. Oraya Türkçe Rap Yerine Metal bir parça atsaydım muhteşem yağardı. Kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor. Kendisine uymayan şeylere saygı duymuyor.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Konu sayısı azaldı, aynı konu sürekli açılıyor haliyle insanlar sıkıldı. Ben problemin troller olduğunu düşünmüyorum. Eski ve tanınan çoğu kişinin bırakması veya aktifliğini düşürmesiyle birlikte ortam kalitesi de düştü.

Bazıları da koyuuuuuuuun diye bağırıp siyası konu açmaktan başka bir şey yapmıyor. İnsanı soğutuyorlar.

Eski kaliteyi yakalamak için bence forumda etkinlikler düzenlenmeli.
Bence SDN'deki gibi siyaset konularına yazabilmek için önceden bi 100 mesaj yazılması lazım, sadece siyaset için forumu kullananlar zaten malum.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En mantıklısı telefon onayı. Ban yiyince yeni hesap açamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,697
Üyeler
164,177
Son üye
dagan
Top Bottom