Farway
80+ Silver
Telefon onayı gelsin.
@Mehmet Yılmaz
@Mehmet Yılmaz
O konuda çok haklısın bazen okurken felç geçiriyorum onun için bir şey yapılmalı ama TDK kuralları da gelmesin yani. Nokta koymadın diye 1 saat ban yemek gibi.Haa evet haklısın. Yazım kuralları konusunda da bence aşırı yazım hatalarına uyarı gelmeli. Gerçekten çok rahatsız edici yazım hataları yapanlar var.
Nasıl yani ?Trol olana örnek verir misin mesela ben trolmuyum
Trol kisi ornekleri ve ben trol muyum?Nasıl yani ?
Telefon onayı gelsin.
@Mehmet Yılmaz
Trolseniz trolsünüzdür ben nereden bileyimTrol kisi ornekleri ve ben trol muyum?
Gider babasının teli ile giriş yapar nasıl cevap bunlarReceive SMS online | Temporary Phone Numbers | Receive SMS online
No Registration. Receive SMS online for FREE using our disposable / temporary numbers from USA, Canada, UK, Russia, Ukraine, Israel and other countries. Receive anonymous verification code from all the countries and for Instagram, Telegram, Google, Facebook, Linked and moresms24.me
Siz çok basit sanıyorsunuz galiba bazı şeyleri
Burada bende yazım yanlışı yapıyorum ama cidden bazılarını okurken felç geçirmemek elde değil.O konuda çok haklısın bazen okurken felç geçiriyorum onun için bir şey yapılmalı ama TDK kuralları da gelmesin yani. Nokta koymadın diye 1 saat ban yemek gibi.
Bu konu baya bayaTrolseniz trolsünüzdür ben nereden bileyim
Bu gibiKUDÜSE SAHİP ÇIK EY ÜMMET!!!
Kudüs İslamın beşiğidir! Kudüse sahip çıkın! İSRAİL ÜRÜNLERİ KULLANMA !forum.donanimarsivi.com
Adminler bile gergin arkadaş arama onaylısı yokmu bunun acaba facebooktaki gibi felanReceive SMS online | Temporary Phone Numbers | Receive SMS online
No Registration. Receive SMS online for FREE using our disposable / temporary numbers from USA, Canada, UK, Russia, Ukraine, Israel and other countries. Receive anonymous verification code from all the countries and for Instagram, Telegram, Google, Facebook, Linked and moresms24.me
Siz çok basit sanıyorsunuz galiba bazı şeyleri