Neler Yeni

Forumun Kalitesizleşmesi ...

Foruma Yeni Kayıt Olacaklar İçin Onay Sistemi Gelmeli Mi ?

• Evet

Oylar: 170 89.5%
  • Hayır

Oylar: 20 10.5%

• Oy kullanan toplam üye
    190

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Cidden bunu yazman çok garip. Kaç kere ban yediğini sayamadım bile, kavganız bitmedi birileriyle.
ilk zamanlarda yediğim banlardan sayarmısın yok ir tek uyarı yediydim oda bi konuda xeon işlemciye am4 kart önermiştim sarmayınca birşeyler deniyorum şuan ilk 1 hafta banımı yediğimde zaman geçmemişti sanırım en son 1 aylık yedim umrumda olmadı ben sadece kendimden örnek vermeye çalıştım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Konuya onay sistemi ve TDK kuralları gelmesinde ne geliyorsa gelsin. Acil konularımızı hemen açmamız lazım çünkü 30 DK bekleyince o sorun çoktan büyüyor.
Konu onay sisteminden bahsetmemiş zaten. Üye onayından bahsediyor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar Sizde Farkında Mısınız Bilmiyorum ama Son zamanlarda Forumun Kitlesi Bozulmaya ,***** Saçma bir sürü konu açılmaya , fake profillerle Troll konular yaygınlaşmaya başladı
Forumun Demirbaşları Artık forumu kullanmıyor , ve güzel kitlenin çoğu forumu bırakıyor
Forumun İlk Açıldığı zamanki kitlesi ile şimdiki kitlesi arasında dağlar kadar fark var.
İlk Zamanlar aile ortamı gibi bir ortam varken , artık sürekli Trollerle uğraşıyoruz

Ve bence artık diğer forumlarda olduğu gibi bir onay sistemi gelmeli ,
Tabi bu sistem konu onayı değil , Yeni Üye Onayı
Bu sayede Fake , Troll Profillerden Bir nebze kurtulmuş oluruz

Sizce Üye Onayı Gelmeli Mi ?
adam fake hesapla intel daha iyi amd çöp diye kavga konusu açıyor 21 sayfa gönderi yazılıyor. yardım istenen konular en fazla 3-5 sayfa yazı alıyor. bu da insanları fake hesapla milleti trollemeye itiyor. ben o troll üyeyi engelledim. bundan sonra görmeyeceğim. ne açtığı konuları ne de yazdığı mesajları. herkese tavsiye ederim. troll üye görünce engellemekten çekinmeyin. yoksa sayıları giderek artacak.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
1621173326021.png

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Bende yeni üyeyim ancak konarda görüyorum trollük yapan konuyu cok dağitmaya calısan kişiler var. Bir çözüm bulunup bunun giderilmesi lazım bence

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,267
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Her troll hesaba tabiri caizse direkt olarak atlıyorsunuz. Adam bir konu açıyor 15-20 sayfa tartışıyorsunuz, adamın işine geliyor. Ban yiyor bir daha geliyor, sonra niye troller var.

Farway

80+ Silver
Rampage, Gamepower, Frisby, Snopy, James Donkey markalarını önerenler bitince sorun çözülecek :)

Bir de ne dersem diyeyim, "tm" "napim" yazan S*lak insanlar gitmeli tabii...
Saydığınız markaların f p ürünlerini yıllarca kullananlar var,steelseries asus vb ürünlerinin ucuzlarında ise hiçbir icraat yok o yüzden öneriler o yönde bence hiçbir sıkıntı yok bu konuda

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Her troll hesaba tabiri caizse direkt olarak atlıyorsunuz. Adam bir konu açıyor 15-20 sayfa tartışıyorsunuz, adamın işine geliyor. Ban yiyor bir daha geliyor, sonra niye troller var.
tam da anlatmaya çalıştığım şey.
adam fake hesapla intel daha iyi amd çöp diye kavga konusu açıyor 21 sayfa gönderi yazılıyor. yardım istenen konular en fazla 3-5 sayfa yazı alıyor. bu da insanları fake hesapla milleti trollemeye itiyor. ben o troll üyeyi engelledim. bundan sonra görmeyeceğim. ne açtığı konuları ne de yazdığı mesajları. herkese tavsiye ederim. troll üye görünce engellemekten çekinmeyin. yoksa sayıları giderek artacak.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Anakart banı atınsanız en azından yarısı tekrar gelemez.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,267
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları