Forumun sıcak fırsatlar kategorisine dönüşmesi

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
Kategoriyi takip etmeyi bırakın, Anasayfada 15 konunun 7-8'i hep sıcak fırsatlar kategorisinden. Birisi çıkıp 5-6 tane peş peşe paylaşıyor, bütün anasayfa indirim oluyor.
Teknoloji forumundan ziyade indirimlerin paylaşıldığı telegrama dönmüş forum. Sıcak fırsatlar kategorisini takip ediyorum ve indirim paylaşılmasını ben de istiyorum da o kadar lüzumsuz şeyler paylaşılıyor ki, tek rahatsız olan ben miyim?

Aslında haklı olabilirsin bazı kişiler 5 , 10 tllik indirimler için konu açıyor, ya da indirim olmayan ürün için nays ile alın diyor filan çok sıkıntı olmaya başladı

Kategoriyi takip etmeyi bırakın, Anasayfada 15 konunun 7-8'i hep sıcak fırsatlar kategorisinden. Birisi çıkıp 5-6 tane peş peşe paylaşıyor, bütün anasayfa indirim oluyor.
Teknoloji forumundan ziyade indirimlerin paylaşıldığı telegrama dönmüş forum. Sıcak fırsatlar kategorisini takip ediyorum ve indirim paylaşılmasını ben de istiyorum da o kadar lüzumsuz şeyler paylaşılıyor ki, tek rahatsız olan ben miyim?
Geçen Kasım ayı da böyleydi. Bence tüm indirimlerin bir konuda paylaşılması ve sadece indirimlerin yazılması gerekiyor.

Bazı kişilerin peş peşe 20 tane indirim paylaşması da forumu kirletiyor. Ucuza gübre bulsalar linkini paylaşacaklar.
Ödül falan mı veriyorlar anlamadım. Oturuyor bilgisayarın başına spamlıyor konuları peş peşe.
Mesai yapıyor sanki forumda.

Bazı kişilerin peş peşe 20 tane indirim paylaşması da forumu kirletiyor. Ucuza gübre bulsalar linkini paylaşacaklar.
Ödül falan mı veriyorlar anlamadım. Oturuyor bilgisayarın başına spamlıyor konuları peş peşe.
Mesai yapıyor sanki forumda.
Veriyorlar nerden bildin :D

Haklı bir isyan. Kuruyemiş çorap indirimi fln paylaşılır oldu. Büyük ihtimalle telegram grubuna gelenleri direk buraya atıyorlar

Haklı bir isyan. Kuruyemiş çorap indirimi fln paylaşılır oldu. Büyük ihtimalle telegram grubuna gelenleri direk buraya atıyorlar
N11 kodları paylaşılınca 1 konu başlığında yazmak yerine mesela 355 tane konu açılıyor. Çorap, kuruyemiş, kola, fanta. :D
1 tane N11 başlığı açılsa, çer çöp indirimleri orada paylaşsalar daha iyi olacak.
3-5 liraya ucuz cips-kola almak için kargoyla uğraşıyorlar. :D Harcanacak olan benzine yazık, çevreyi düşünün deyince de atar gider yapıyorlar. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle geçen konu açtı Abdullah
En çok sorun çözene, bilgi paylaşımı yapana ödül verileceğine en çok çorap indirimi paylaşana ödül veriliyorsa acayip bir durummuş.
Forumun gidişatını çözemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çorap morap indirimini de geçtim, dediğim gibi birisi çıkıyor 45 tane peş peşe konu açıyor. Bütün forum onun açtığı konulardan ibaret oluyor 2 saniyede. Veya 5.000 liralık şey 4.950 liraya düştü diye konu açanlar var. Sınırlandırma getirilmeli.

Son düzenleme:
Yıllardır bu forumdayım hocam dediğin gibi son günlerde epey arttı, kimisi gerçekten faydalı (mesela dün benim paylaştığım faydalı :D ) kimisi gerçekten gereksiz boş konu

fırsatlar için yeni bir kısım açılsa çok daha iyi olur, yeni bir kısım derken üstteki neler yeni, forumlarç laptop arşivi gibi. hem forum kirlenmez hemde indirime ihtiyacı olan bulmak isterse daha rahat bulur

Saçma dapan her şeye indirim diyorlar. Tuz görseler tuz 2 tl ucuz diye indirim konudu açacaklar.

Moderatörlerden birisinin direkt o kategorinin moderatörü olup mantıklı şekilde bu cidden indirim mi, genel kanıya bakınva faydalı bir ürün mü ona göre konuyu kapatabilmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,368
Üyeler
174,133
Son üye
LetaLis_
Geri