Neler Yeni

Forumun teknik bilgi olarak yetersiz olması

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konuyu açanların da çok umrunda olduğunu düşünmüyorum. Yeri geliyor bilgisi olan adamı bile iplemiyorlar. Adam yazdığıyla kalıyor. Çok takılma bu detaylara 😄

Aykut D.

80+ Gold
Tam konu bulamadığım için buraya açmak durumunda kaldım. Bir sorun için forumda geziyordum öyle konu dağıldı başka konulara geçtim. Ve şunu farkettim ki bazı sosyal üyeleri çok bilgisiz ve moderatörler tarafından uyarı falan da verilmiyor. Bir arkadaşın sorunu belli herkes kafasına göre yeni sorunlar çıkartmış, birisi demiş ki anakartın işlemci kablosunu çıkarttığında çalışıyorsa yandın. Daha sonrasında dediğini hiçbir türlü desteklememiş. Bunlardan maalesef çokça var. Bunun böyle olması normal mi yoksa düzenleme gibi bir şey getirilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ilk kez gördüğüm bir şey değil, adam gelmiş i7 4790K için mesela gtx 1070’i besleyemez demiş, insanlar da bunu desteklemiş. Sırf nesili düşük diye işlemciyi kötülemişler, i7 4790K oc yapılınca RTX 2070 e kadar giden bir işlemci kimse dememiş, bunlar tabii basit örnekler. Rx 580 e 600 watt takarsan kasa yanar gibi virşey diyeni görmüştüm öncesinde.
Bilen adamada b0k gibi davranma yada bilgisinde eksiklik varsa cahil muamelesi olayıda var. Rahatlığından ötürü buradayım veled konu falan açınca yardımcı olmuyorum .
Forum sahibinin bile hakaret sert kaba v.b dille konuşması forumun kökünde sıkıntı olduğunu gösteriyor

bkz: O konulardan

Bilen adamada b0k gibi davranma yada bilgisinde eksiklik varsa cahil muamelesi olayıda var. Rahatlığından ötürü buradayım veled konu falan açınca yardımcı olmuyorum .
Forum sahibinin bile hakaret sert kaba v.b dille konuşması forumun kökünde sıkıntı olduğunu gösteriyor

Anakart cpu besleme fazların nasıl sürüldüğü hakkında bilgisi olmayıp direkt faz amper sayısına bakıp direkt yorum yapan başka bir eleman:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Yaptığım ankete göre yaş ortalaması 16-19 arası, yani bu forumdaki yüzdelik olarak çoğu arkadaş ATİ sistemleri görmemiş hayatında o yüzden sistem konularında youtubdan izledikleri kadarını biliyor.

Farkettiysen forumda troll konular daha çok hit oluyor, benim kaç tane test etmek için açtığım konular varda 1-2 yorum gelmişti, çünkü çözümünü biliyorum zaten ama kaç kişi biliyor diye açıyorum. Fakat ezbere cevaplanan konular açarsam hemen hit oluyor.

Bu arada arada bende yapıyorum çünkü habire aynı konuları görüyorum artık kopyala yapıştır yapmaya başladım. Forumdaki en büyük eksiklik açılan konular 5 dk içerisinde yok oluyor bilgiler herkese ulaşamıyor.

Sistem konusunda eski AMD cileri bulmak lazım çünkü en iyi tecrübe onlarda :D
Hocam bir Ati Raden HD5570 vardı ben ona neler neler yaşattım ATİ kullananlar bilir 😁

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu ilk kez gördüğüm bir şey değil, adam gelmiş i7 4790K için mesela gtx 1070’i besleyemez demiş, insanlar da bunu desteklemiş. Sırf nesili düşük diye işlemciyi kötülemişler, i7 4790K oc yapılınca RTX 2070 e kadar giden bir işlemci kimse dememiş, bunlar tabii basit örnekler. Rx 580 e 600 watt takarsan kasa yanar gibi virşey diyeni görmüştüm öncesinde.
bende merak ettim bu kişiyi yalan yok çok yabana atıyor bazıları o işlemciyi

Hocam bir Ati Raden HD5570 vardı ben ona neler neler yaşattım ATİ kullananlar bilir 😁
ben ati kullanmadım ama hd graphicse kanser geçirttim küçükken :D

Aykut D.

80+ Gold
Onelan
1710413461980.png
:ROFLMAO: :ROFLMAO: .

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Anakart cpu besleme fazların nasıl sürüldüğü hakkında bilgisi olmayıp direkt faz amper sayısına bakıp direkt yorum yapan başka bir eleman:

Valla hocam bilmediğim yerde bilene yönlendirmeye çalışıyorum bende ama kıyıdan köşedende takip edip öğrenmekle uğraşıyorum ciddi manada şu şekilde vatan savunur gibi savunanları anlamıyorum

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Aykut D.

80+ Gold
Valla hocam bilmediğim yerde bilene yönlendirmeye çalışıyorum bende ama kıyıdan köşedende takip edip öğrenmekle uğraşıyorum ciddi manada şu şekilde vatan savunur gibi savunanları anlamıyorum
O dediğine fanboy deniliyor hocam :D .

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,240
İsim
Diyarhan
Bu konuda biraz hak veriyorum. Facebook zamanında çok daha rahat çözüm olup etkileşim alıyorduk. Çoğu çoluk çocuğa karıştı ve yeni parçalar eskisi gibi sorun çıkarmayınca tembelleştik. Yine de sorun çözüyoruz ya (teknik sorunlarımı technopat da açıyorum ben) diğer bütün danışacağım şeyleri burada.

En İyi Cevap
3
Bilgili insanların çoğu banlandı. Geri kalanlarda eskisi kadar forumda aktif değil.

Son düzenleme:

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
Tam konu bulamadığım için buraya açmak durumunda kaldım. Bir sorun için forumda geziyordum öyle konu dağıldı başka konulara geçtim. Ve şunu farkettim ki bazı sosyal üyeleri çok bilgisiz ve moderatörler tarafından uyarı falan da verilmiyor. Bir arkadaşın sorunu belli herkes kafasına göre yeni sorunlar çıkartmış, birisi demiş ki anakartın işlemci kablosunu çıkarttığında çalışıyorsa yandın. Daha sonrasında dediğini hiçbir türlü desteklememiş. Bunlardan maalesef çokça var. Bunun böyle olması normal mi yoksa düzenleme gibi bir şey getirilir mi?

oglum bunları kim yazdı lan bunları yazanın ıq şüphe ederim çok SUS duruyor
Yaptığım ankete göre yaş ortalaması 16-19 arası, yani bu forumdaki yüzdelik olarak çoğu arkadaş ATİ sistemleri görmemiş hayatında o yüzden sistem konularında youtubdan izledikleri kadarını biliyor.

Farkettiysen forumda troll konular daha çok hit oluyor, benim kaç tane test etmek için açtığım konular varda 1-2 yorum gelmişti, çünkü çözümünü biliyorum zaten ama kaç kişi biliyor diye açıyorum. Fakat ezbere cevaplanan konular açarsam hemen hit oluyor.

Bu arada arada bende yapıyorum çünkü habire aynı konuları görüyorum artık kopyala yapıştır yapmaya başladım. Forumdaki en büyük eksiklik açılan konular 5 dk içerisinde yok oluyor bilgiler herkese ulaşamıyor.

Sistem konusunda eski AMD cileri bulmak lazım çünkü en iyi tecrübe onlarda :D
evet bende bu grubun içerisndeyim ama elimden gedligi kadar teknik bilgi vermeyeye çalışıyorum insalara forumda yardımcı olabilrsem ne mutlu bana

BAN YEMEDİGİM SÜRECE....

eneskaya6

80+ Silver
biri yazmış seneye yazın ehliyet alacam 300k ya hangi araba alınır :) gel de sövme seneye yaşayacan mı seneye 300 bine araba kalacak mı la daha 14-15 ay var sırf muhabbet etmek için konu acıyor. forumun yaş ortalaması 15-18 arası bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom