Emsal
80+ Silver
Bilen adamada b0k gibi davranma yada bilgisinde eksiklik varsa cahil muamelesi olayıda var. Rahatlığından ötürü buradayım veled konu falan açınca yardımcı olmuyorum .Tam konu bulamadığım için buraya açmak durumunda kaldım. Bir sorun için forumda geziyordum öyle konu dağıldı başka konulara geçtim. Ve şunu farkettim ki bazı sosyal üyeleri çok bilgisiz ve moderatörler tarafından uyarı falan da verilmiyor. Bir arkadaşın sorunu belli herkes kafasına göre yeni sorunlar çıkartmış, birisi demiş ki anakartın işlemci kablosunu çıkarttığında çalışıyorsa yandın. Daha sonrasında dediğini hiçbir türlü desteklememiş. Bunlardan maalesef çokça var. Bunun böyle olması normal mi yoksa düzenleme gibi bir şey getirilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ilk kez gördüğüm bir şey değil, adam gelmiş i7 4790K için mesela gtx 1070’i besleyemez demiş, insanlar da bunu desteklemiş. Sırf nesili düşük diye işlemciyi kötülemişler, i7 4790K oc yapılınca RTX 2070 e kadar giden bir işlemci kimse dememiş, bunlar tabii basit örnekler. Rx 580 e 600 watt takarsan kasa yanar gibi virşey diyeni görmüştüm öncesinde.
Anakart cpu besleme fazların nasıl sürüldüğü hakkında bilgisi olmayıp direkt faz amper sayısına bakıp direkt yorum yapan başka bir eleman:Bilen adamada b0k gibi davranma yada bilgisinde eksiklik varsa cahil muamelesi olayıda var. Rahatlığından ötürü buradayım veled konu falan açınca yardımcı olmuyorum .
Forum sahibinin bile hakaret sert kaba v.b dille konuşması forumun kökünde sıkıntı olduğunu gösteriyor
bkz: O konulardan
KAPANAN PSU KONUSU (GAMEPOWER PSU DEĞİL BEN PATLADIM 💣)
C4 falan laga luga falan neysede insanların psudaki riple yada korumalar hakkında çoğu kişi net bilgi fikre sahip değil. Siz siz olun gamepower powerboost everest hadron game'li falan psu'ları almayın .Hem garantide üzmezler hemde sisteminiz daha uzun ömürlü olur. Sizin gibilerine boşuna...forum.donanimarsivi.com
Hocam bir Ati Raden HD5570 vardı ben ona neler neler yaşattım ATİ kullananlar bilirYaptığım ankete göre yaş ortalaması 16-19 arası, yani bu forumdaki yüzdelik olarak çoğu arkadaş ATİ sistemleri görmemiş hayatında o yüzden sistem konularında youtubdan izledikleri kadarını biliyor.
Farkettiysen forumda troll konular daha çok hit oluyor, benim kaç tane test etmek için açtığım konular varda 1-2 yorum gelmişti, çünkü çözümünü biliyorum zaten ama kaç kişi biliyor diye açıyorum. Fakat ezbere cevaplanan konular açarsam hemen hit oluyor.
Bu arada arada bende yapıyorum çünkü habire aynı konuları görüyorum artık kopyala yapıştır yapmaya başladım. Forumdaki en büyük eksiklik açılan konular 5 dk içerisinde yok oluyor bilgiler herkese ulaşamıyor.
Sistem konusunda eski AMD cileri bulmak lazım çünkü en iyi tecrübe onlarda
bende merak ettim bu kişiyi yalan yok çok yabana atıyor bazıları o işlemciyiBu ilk kez gördüğüm bir şey değil, adam gelmiş i7 4790K için mesela gtx 1070’i besleyemez demiş, insanlar da bunu desteklemiş. Sırf nesili düşük diye işlemciyi kötülemişler, i7 4790K oc yapılınca RTX 2070 e kadar giden bir işlemci kimse dememiş, bunlar tabii basit örnekler. Rx 580 e 600 watt takarsan kasa yanar gibi virşey diyeni görmüştüm öncesinde.
ben ati kullanmadım ama hd graphicse kanser geçirttim küçükkenHocam bir Ati Raden HD5570 vardı ben ona neler neler yaşattım ATİ kullananlar bilir
OnelanHocam bir Ati Raden HD5570 vardı ben ona neler neler yaşattım ATİ kullananlar bilir
Valla hocam bilmediğim yerde bilene yönlendirmeye çalışıyorum bende ama kıyıdan köşedende takip edip öğrenmekle uğraşıyorum ciddi manada şu şekilde vatan savunur gibi savunanları anlamıyorumBilen adamada b0k gibi davranma yada bilgisinde eksiklik varsa cahil muamelesi olayıda var. Rahatlığından ötürü buradayım veled konu falan açınca yardımcı olmuyorum .
Forum sahibinin bile hakaret sert kaba v.b dille konuşması forumun kökünde sıkıntı olduğunu gösteriyor
bkz: O konulardan
KAPANAN PSU KONUSU (GAMEPOWER PSU DEĞİL BEN PATLADIM 💣)
C4 falan laga luga falan neysede insanların psudaki riple yada korumalar hakkında çoğu kişi net bilgi fikre sahip değil. Siz siz olun gamepower powerboost everest hadron game'li falan psu'ları almayın .Hem garantide üzmezler hemde sisteminiz daha uzun ömürlü olur. Sizin gibilerine boşuna...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Anakart cpu besleme fazların nasıl sürüldüğü hakkında bilgisi olmayıp direkt faz amper sayısına bakıp direkt yorum yapan başka bir eleman:
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI Mİ Asus TUF Gaming B650M-Plus WIFI mi
Merhaba arkadaşlar aldığım işlemci amd ryzen 5 7600x buna en uygun ana kartlardan araştırmalarım sonucunda bu ikili arasında kaldım hangisini seçmem gerektiğini ve neden seçmem gerektiğini söyler misiniz şimdiden teşekkür ediyorum .forum.donanimarsivi.com
Evet hocam çok fazla victus önerisi olunca kendimi victus savar ilan ettim şimdi victus övenleri bilgilendiriyorum.
O dediğine fanboy deniliyor hocam .Valla hocam bilmediğim yerde bilene yönlendirmeye çalışıyorum bende ama kıyıdan köşedende takip edip öğrenmekle uğraşıyorum ciddi manada şu şekilde vatan savunur gibi savunanları anlamıyorum
oglum bunları kim yazdı lan bunları yazanın ıq şüphe ederim çok SUS duruyorTam konu bulamadığım için buraya açmak durumunda kaldım. Bir sorun için forumda geziyordum öyle konu dağıldı başka konulara geçtim. Ve şunu farkettim ki bazı sosyal üyeleri çok bilgisiz ve moderatörler tarafından uyarı falan da verilmiyor. Bir arkadaşın sorunu belli herkes kafasına göre yeni sorunlar çıkartmış, birisi demiş ki anakartın işlemci kablosunu çıkarttığında çalışıyorsa yandın. Daha sonrasında dediğini hiçbir türlü desteklememiş. Bunlardan maalesef çokça var. Bunun böyle olması normal mi yoksa düzenleme gibi bir şey getirilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ilk kez gördüğüm bir şey değil, adam gelmiş i7 4790K için mesela gtx 1070’i besleyemez demiş, insanlar da bunu desteklemiş. Sırf nesili düşük diye işlemciyi kötülemişler, i7 4790K oc yapılınca RTX 2070 e kadar giden bir işlemci kimse dememiş, bunlar tabii basit örnekler. Rx 580 e 600 watt takarsan kasa yanar gibi virşey diyeni görmüştüm öncesinde.
evet bende bu grubun içerisndeyim ama elimden gedligi kadar teknik bilgi vermeyeye çalışıyorum insalara forumda yardımcı olabilrsem ne mutlu banaYaptığım ankete göre yaş ortalaması 16-19 arası, yani bu forumdaki yüzdelik olarak çoğu arkadaş ATİ sistemleri görmemiş hayatında o yüzden sistem konularında youtubdan izledikleri kadarını biliyor.
Farkettiysen forumda troll konular daha çok hit oluyor, benim kaç tane test etmek için açtığım konular varda 1-2 yorum gelmişti, çünkü çözümünü biliyorum zaten ama kaç kişi biliyor diye açıyorum. Fakat ezbere cevaplanan konular açarsam hemen hit oluyor.
Bu arada arada bende yapıyorum çünkü habire aynı konuları görüyorum artık kopyala yapıştır yapmaya başladım. Forumdaki en büyük eksiklik açılan konular 5 dk içerisinde yok oluyor bilgiler herkese ulaşamıyor.
Sistem konusunda eski AMD cileri bulmak lazım çünkü en iyi tecrübe onlarda