SeryXS
80+ Bronze
Aynı böyle fotoğraf attım uyarı aldım la çok adaletli bir forum burası
Aynı böyle fotoğraf attım uyarı aldım la çok adaletli bir forum burası
Nickimi beğendin yani.Aynı böyle fotoğraf attım uyarı aldım la çok adaletli bir forum burası
hiçbir şey olmamıştır bence.Ben de aponun kullanıcılara hakaret ettiği fotoğraf var, bildirdim uyarı alsın diye Tahmin edin noldu :d
Alıntıyı görüntüle
adamı kendine şikayet ediyonla :dBen de aponun kullanıcılara hakaret ettiği fotoğraf var, bildirdim uyarı alsın diye Tahmin edin noldu :d
Alıntıyı görüntüle
İnsanları bilgilendirmek yerine ap*tal demek abdullah logic .Ben de aponun kullanıcılara hakaret ettiği fotoğraf var, bildirdim uyarı alsın diye Tahmin edin noldu :d
Alıntıyı görüntüle
Yok bi tane memo vardı ona. Zaten karar verme yetisi pek iyi değil nickimde ordan geliyor. Bunuda görmezden gelicek mi diye görmek istedim ve evet görmemezlikten geldiler ret bile veremedileradamı kendine şikayet ediyonla :d
Hocam ben onlara karşı adımı victus savar yaptım .O dediğine fanboy deniliyor hocam .
Ama doğru demişBen de aponun kullanıcılara hakaret ettiği fotoğraf var, bildirdim uyarı alsın diye Tahmin edin noldu :d
Alıntıyı görüntüle
İyide her doğru diyenin hakaret etme hakkı varsa benim forumun yarısının annesine sövmüştüm Güzelce söylemek çok basit.Ama doğru demiş
forumun eski kitlesinin kalmamasından dolayıTam konu bulamadığım için buraya açmak durumunda kaldım. Bir sorun için forumda geziyordum öyle konu dağıldı başka konulara geçtim. Ve şunu farkettim ki bazı sosyal üyeleri çok bilgisiz ve moderatörler tarafından uyarı falan da verilmiyor. Bir arkadaşın sorunu belli herkes kafasına göre yeni sorunlar çıkartmış, birisi demiş ki anakartın işlemci kablosunu çıkarttığında çalışıyorsa yandın. Daha sonrasında dediğini hiçbir türlü desteklememiş. Bunlardan maalesef çokça var. Bunun böyle olması normal mi yoksa düzenleme gibi bir şey getirilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ilk kez gördüğüm bir şey değil, adam gelmiş i7 4790K için mesela gtx 1070’i besleyemez demiş, insanlar da bunu desteklemiş. Sırf nesili düşük diye işlemciyi kötülemişler, i7 4790K oc yapılınca RTX 2070 e kadar giden bir işlemci kimse dememiş, bunlar tabii basit örnekler. Rx 580 e 600 watt takarsan kasa yanar gibi virşey diyeni görmüştüm öncesinde.
okul sende işe yaramamış gibi bayağıÇoğu çocuk ondan. Okul dönemi azaldılar zaten bayağı
ne alaka la ?okul sende işe yaramamış gibi bayağı