Neler Yeni

Forza 4 var 5 alınır mı?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray Fındık
Arkadaşlar başlıktaki gibi yeni bir bilgisayar aldım 2 oyunuda rahatlıkla kaldirir forza 4 um var 5 almalı mıyım ve neden?
Ekstradan FIFA 23 şuan alınır mı?

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Multi kasa Vettel
Aynısını düşünüyorum bende. 4 varken 5 almaya değer mi? 🤔

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısını düşünüyorum bende. 4 varken 5 almaya değer mi? 🤔
Aklımda deli sorular alanlar premium alırsanız efsane olur falan diyorlar ama 500tl onun yerine başka ne alabilirim subnatica falan düşünüyorum indirimli ama 300tllik olanı alabilirim eğer aşırı derecede fark varsa görüntü oynanış ses açısından tatmin ediciyse alırım.
Bakalım oynayanlar ne diyor

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Multi kasa Vettel
Aklımda deli sorular alanlar premium alırsanız efsane olur falan diyorlar ama 500tl onun yerine başka ne alabilirim subnatica falan düşünüyorum indirimli ama 300tllik olanı alabilirim eğer aşırı derecede fark varsa görüntü oynanış ses açısından tatmin ediciyse alırım.
Bakalım oynayanlar ne diyor
Steam'de alanlarda premiumdan şikayetçi ama. Full sürüm aldıktan sonra hala oyunun dlc satmaya çalıştığı yazılmış. Alırsam normal sürüm alacağım ama kararsızım. İndirime girerse diye F1 Manager'de bekliyorum.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam'de alanlarda premiumdan şikayetçi ama. Full sürüm aldıktan sonra hala oyunun dlc satmaya çalıştığı yazılmış. Alırsam normal sürüm alacağım ama kararsızım. İndirime girerse diye F1 Manager'de bekliyorum.
Hocam premium farkinida anlamadım ekstra araba büyük ihtimalle birde F1 premium nasıl bir oyun formulayla pek bı aram yok ama açıklarsanız düşünebilirim

omer.dn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer Doğan
Alınır mı bilmem ama almak yerine 80 TL'ye xbox gamepass alır orda denersiniz.

Cihangir

80+ Gold
Arkadaşlar başlıktaki gibi yeni bir bilgisayar aldım 2 oyunuda rahatlıkla kaldirir forza 4 um var 5 almalı mıyım ve neden?
Ekstradan FIFA 23 şuan alınır mı?
zam gelebilir bence alınır ben almadım ama gamepass te oynadım

Cihangir

80+ Gold
Top Bottom