Aklımda deli sorular alanlar premium alırsanız efsane olur falan diyorlar ama 500tl onun yerine başka ne alabilirim subnatica falan düşünüyorum indirimli ama 300tllik olanı alabilirim eğer aşırı derecede fark varsa görüntü oynanış ses açısından tatmin ediciyse alırım.Aynısını düşünüyorum bende. 4 varken 5 almaya değer mi?
Steam'de alanlarda premiumdan şikayetçi ama. Full sürüm aldıktan sonra hala oyunun dlc satmaya çalıştığı yazılmış. Alırsam normal sürüm alacağım ama kararsızım. İndirime girerse diye F1 Manager'de bekliyorum.Aklımda deli sorular alanlar premium alırsanız efsane olur falan diyorlar ama 500tl onun yerine başka ne alabilirim subnatica falan düşünüyorum indirimli ama 300tllik olanı alabilirim eğer aşırı derecede fark varsa görüntü oynanış ses açısından tatmin ediciyse alırım.
Bakalım oynayanlar ne diyor
Hocam premium farkinida anlamadım ekstra araba büyük ihtimalle birde F1 premium nasıl bir oyun formulayla pek bı aram yok ama açıklarsanız düşünebilirimSteam'de alanlarda premiumdan şikayetçi ama. Full sürüm aldıktan sonra hala oyunun dlc satmaya çalıştığı yazılmış. Alırsam normal sürüm alacağım ama kararsızım. İndirime girerse diye F1 Manager'de bekliyorum.
Denemek için alınabilir onun yanında bir kaç şey daha denenir vsHocam gamepass tercih etmiyorum pek benlik değil 1 kere alayım hep benim olsun kafasındayim
zam gelebilir bence alınır ben almadım ama gamepass te oynadımArkadaşlar başlıktaki gibi yeni bir bilgisayar aldım 2 oyunuda rahatlıkla kaldirir forza 4 um var 5 almalı mıyım ve neden?
Ekstradan FIFA 23 şuan alınır mı?
grafikler 4 e göre iyi ama oynanış aynıGörüntü,ses ve oynanış açısından ne kadar fark var acaba