Neler Yeni

Forza 4 var 5 alınır mı?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar başlıktaki gibi yeni bir bilgisayar aldım 2 oyunuda rahatlıkla kaldirir forza 4 um var 5 almalı mıyım ve neden?
Ekstradan FIFA 23 şuan alınır mı?
Grafik ve atmosfer farkı var 4'ü sevdiysen alınır.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Grafik ve atmosfer farkı var 4'ü sevdiysen alınır.
Hocam daha 4u oynamak nasip olmadı ki sistemimi haftaya kurucam bir tek PC cafede oynadım o da ilk baslangici bitirdim Ford focus rsi aldım o kadar bide arabalar sağa sola zor dönüyordu arabalardan mi bilgisayardan mi oyundan mi anlamadim bı ona uyuz oldum o kadar yada ben beceremedim ilk araba oyunum olduğu için 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Karaoğlu
Oynayan arkadaşlar cevap verse farkları benzerlikleri anlamında yorumlarına göre alabilirim belki
Ben her ikisini de oynadım açık konuşmak gerekirse 4 daha iyi geldi çok detaylı karşılaştırmadım ancak aradaki fiyat farkını ödemeye çokta gerek olmadığını düşünüyorum. Beni tatmin eden kısmı trafiğin bizimki gibi sağdan akışıydı.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
5 4 ten daha kötü alınmaz optimizasyon yapamamıslar netliği kısmıslar etraf pixel pixel aynı oyun ztn ne anlamı var

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar başlıktaki gibi yeni bir bilgisayar aldım 2 oyunuda rahatlıkla kaldirir forza 4 um var 5 almalı mıyım ve neden?
Aynısını düşünüyorum bende. 4 varken 5 almaya değer mi? 🤔
Map arac mekanik gibi farkliliklar var gamepass ile deneyebilirsiniz bana gore deger ben aldim nays ile 30tl cashback alirsiniz 270tlye gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 4 ten daha kötü alınmaz optimizasyon yapamamıslar netliği kısmıslar etraf pixel pixel aynı oyun ztn ne anlamı var
Optimizasyonu gorebilecegin en iyi optimizasyonlu oyunlardan biri hic pixel pixel degildi arac harita ve arac mekanikleri gibi farkliliklar var

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
forza evladiyelik bir oyun, 1 tanesi yeterli. 5'i çıktığı ara gamepass ile oynadım. Haritası 4e göre kötüydü. Grafikleri, ve birkaç teknik yönden iyiydi. Ama ayrı almaya değmez. Arayüzü ve menüsü daha karışık geldi. Hiç yoksa, en yenisini almak daha iyi. Ama zaten fh4 çok büyük, onunla forzaya doyarsın düzgün oynarsan.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
Map arac mekanik gibi farkliliklar var gamepass ile deneyebilirsiniz bana gore deger ben aldim nays ile 30tl cashback alirsiniz 270tlye gelir

Optimizasyonu gorebilecegin en iyi optimizasyonlu oyunlardan biri hic pixel pixel degildi arac harita ve arac mekanikleri gibi farkliliklar var
gayet kötü optimizasyonu neye dayanark iyi diyorsun iksinin fotosunuda atarım gayet oyunda bir pixellik var dlss açıyorsun fark yok dogru düzgün işleyememişler bile aynısı oyunun neyini savunuyon

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,603
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Yani sahsen ben almazdim hocam zaten 4 varmis ama size kalmis. Ayrica fifa mevzusuna gelirsek ben sevdigim icin alirdim ama bu aralar baya sikmaya basladi ama kariyer icin falan istiyorsaniz alinabilir onun disinda arkadas var ise vs atmak baya sarar. Onun disinda fifa 22 var ve online oynamiyorsaniz gerek yok bence. He hevesimi alayim derseni ea play steamde 8 tlydi sanirim o duruyorsa 1 ay oynayin salin derim.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
eğer oynayacaksanız alınır hocam ama ben çok sevmedim fh5 i

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Grafikleri gözle görülür bir artış ve araba sesleri daha güzel terapi gibiyse alırım fh5i

Yani sahsen ben almazdim hocam zaten 4 varmis ama size kalmis. Ayrica fifa mevzusuna gelirsek ben sevdigim icin alirdim ama bu aralar baya sikmaya basladi ama kariyer icin falan istiyorsaniz alinabilir onun disinda arkadas var ise vs atmak baya sarar. Onun disinda fifa 22 var ve online oynamiyorsaniz gerek yok bence. He hevesimi alayim derseni ea play steamde 8 tlydi sanirim o duruyorsa 1 ay oynayin salin derim.
Hocam arkadaşımda var bilgisayardan kapisabiliyoruz değil mi bide kariyer modunda maçları kendimiz oynayabiliyor muyuz?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,603
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Grafikleri gözle görülür bir artış ve araba sesleri daha güzel terapi gibiyse alırım fh5i

Hocam arkadaşımda var bilgisayardan kapisabiliyoruz değil mi bide kariyer modunda maçları kendimiz oynayabiliyor muyuz?
Evet hocam kapisirsiniz. Ayrica evet oynayabiliyorsunuz.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Evet hocam kapisirsiniz. Ayrica evet oynayabiliyorsunuz.
Beni tatmin etti bu dedikleriniz ilk FIFA oyunum kendi kendime öğrenirim bir kaç sorum daha var
1-Botlarla vs atabiliyor muyum?
2-Antrenman modu gibi bir şey var mı istediğim kadar frikik çektiğim falan
3-3070 i5-13400f ve 32 GB ramli bir sistemim var kaç FPS verir 2kda

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,603
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Beni tatmin etti bu dedikleriniz ilk FIFA oyunum kendi kendime öğrenirim bir kaç sorum daha var
1-Botlarla vs atabiliyor muyum?
2-Antrenman modu gibi bir şey var mı istediğim kadar frikik çektiğim falan
3-3070 i5-13400f ve 32 GB ramli bir sistemim var kaç FPS verir 2kda
1- evet
2-evet
3- yani hocam soyle diyeyim internetten bakmak daha saglikli olur ancak ben imzamdaki sistem ile 2Kda mac ici 80-100 arasi aliyorum. Ama lobide daha dusuk 50-60 falan cunku ekran kartini az kullaniyor lobideyken.
Ayrica yani video izleyerek daha rahat ogrenirsiniz pesten falan geciyorsaniz defans sistemi bambaska zaten.

Top Bottom