Hocam daha önce deneyimlemedim ama v900s güzel yorulmarı var Furkan Akman incelemişti onun videosuna bakabilirsinizbütçe 1500-2000
ikinci el istiyorum istanbul içi olursa iyi olur.
Özellikle forza'da çalışması önemli, deneyimlemiş kişiler öneride bulunursa memnun olurum.
logitech dfgt var geçen sene bende alacaktım 90 derece direksiyonu 250 ye satıp üstüne 500 e dfgt alacaktım şimdi 90 derece 250 tl hala dfgt 2k oldubütçe 1500-2000
ikinci el istiyorum istanbul içi olursa iyi olur.
Özellikle forza'da çalışması önemli, deneyimlemiş kişiler öneride bulunursa memnun olurum.
one s gamepadi vardı satmıstım simdi yeniden gamepad düşündüm 1000-1500 aralığındalar, onun yerine direksiyon almak daha cazip geldiBen olsam gamepad alirim
neden?Bence dfgt
Anladim fakat bu oyunu ağirlikli oyniyacaksan o butceye gamepad als gamepadi vardı satmıstım simdi yeniden gamepad düşündüm 1000-1500 aralığındalar, onun yerine direksiyon almak daha cazip geldi
cogunlukla forza oynuyorum ama hic direksiyon kullanmadım bir deneyimleyeyim dedimAnladim fakat bu oyunu ağirlikli oyniyacaksan o butceye gamepad al
Arcade similasyon karisik oyunlar gamepad icin yapiliyor
Similasyon oyniyacaksan agirlikli o zmn direksiyon seti tercih ederdim ben
Bende var FISTIK gibi direksiyonone s gamepadi vardı satmıstım simdi yeniden gamepad düşündüm 1000-1500 aralığındalar, onun yerine direksiyon almak daha cazip geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden?