Forza Horizon 4 4USD

D3atlY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Forza horizon 4 steamde 4 dolar indirim yarın akşam bitiyor sizce hala alınır mı forza 5 yerine

güzel oyun ve yakında satıştan komple kaldırılacağını duydum

Konusu açıldı 5 yerine alınır bende 5 var almaya gerek duymuyorum

Yarın steam yaz indirimleri başlayacak zaten acele etmene gerek yok yarın bitecek diyip

ultimate editionun ne farkı var.almışken alayım diyorumda gerek varmı sizce ?

ultimate editionun ne farkı var.almışken alayım diyorumda gerek varmı sizce ?
Her hafta 3 lü çark veriyor, araba olarak lego araçları, formula drift, james bond serilerini veriyor birde ek map var onu veriyor (servet adası).
Bana sorarsan adının yanında vip olduğunu gösteren şekil ve servet adası haricinde bi işe yaramıyor. Her tür araç müzayede de var ayrıca görevlerden de edinilebiliyor.

Her hafta 3 lü çark veriyor, araba olarak lego araçları, formula drift, james bond serilerini veriyor birde ek map var onu veriyor (servet adası).
Bana sorarsan adının yanında vip olduğunu gösteren şekil ve servet adası haricinde bi işe yaramıyor. Her tür araç müzayede de var ayrıca görevlerden de edinilebiliyor.
aldım zaten yanında dying light 2 alsammı diye düşünüyorum.Hediye bakiye gelmişti msi dan oyunuda crackli bitirmiştim ama değermi kütüphanede dursun diye almaya dying lighti

aldım zaten yanında dying light 2 alsammı diye düşünüyorum.Hediye bakiye gelmişti msi dan oyunuda crackli bitirmiştim ama değermi kütüphanede dursun diye almaya dying lighti
Hayırlı olsun. Steamde bitirdiğini göstermek için tekrar oynayabilirsin yada başka oyun al.

Geri