yani hala onlınesinde insanlar vardır dimiKonusu açıldı 5 yerine alınır bende 5 var almaya gerek duymuyorum
Evet ve 5 ten daha güzel online ortamı bence 5 etkileşim kurmak daha zor.yani hala onlınesinde insanlar vardır dimi
evet şuanlık var bildiğim kadarıyla oyun 1 yıl sonra sunucularını kapatacakyani hala onlınesinde insanlar vardır dimi
Bir sürü bedava araç veriyor sanırım, çok az oynadım ama onlarca araç var bende.ultimate editionun ne farkı var.almışken alayım diyorumda gerek varmı sizce ?
Açıkta az insan var diyolaryani hala onlınesinde insanlar vardır dimi
Her hafta 3 lü çark veriyor, araba olarak lego araçları, formula drift, james bond serilerini veriyor birde ek map var onu veriyor (servet adası).ultimate editionun ne farkı var.almışken alayım diyorumda gerek varmı sizce ?
aldım zaten yanında dying light 2 alsammı diye düşünüyorum.Hediye bakiye gelmişti msi dan oyunuda crackli bitirmiştim ama değermi kütüphanede dursun diye almaya dying lightiHer hafta 3 lü çark veriyor, araba olarak lego araçları, formula drift, james bond serilerini veriyor birde ek map var onu veriyor (servet adası).
Bana sorarsan adının yanında vip olduğunu gösteren şekil ve servet adası haricinde bi işe yaramıyor. Her tür araç müzayede de var ayrıca görevlerden de edinilebiliyor.
Hayırlı olsun. Steamde bitirdiğini göstermek için tekrar oynayabilirsin yada başka oyun al.aldım zaten yanında dying light 2 alsammı diye düşünüyorum.Hediye bakiye gelmişti msi dan oyunuda crackli bitirmiştim ama değermi kütüphanede dursun diye almaya dying lighti