Bilgisayar ayarlarından 144hz seçmediysen öyle yapabilir belki. Ekran ayarlarına bir bak bence.Monitörüm 144hz olmasına rağmen fps sınırını 144'e çıkaramıyorum neden böyle kaldı? Ve girdiğimde kendi kendine 36ya sabitlemiş
144 ayarlı masaüstünde falan baktım ayarlardan seçmiştim onuBilgisayar ayarlarından 144hz seçmediysen öyle yapabilir belki. Ekran ayarlarına bir bak bence.
Önemli değil. Ben teşekkür ederim.144 ayarlı masaüstünde falan baktım ayarlardan seçmiştim onu
ama kendi kendinde çık gir yapınca düzeldi yine de teşekkür ederim
144 ayarlı masaüstünde falan baktım ayarlardan seçmiştim onu
ama kendi kendinde çık gir yapınca düzeldi yine de teşekkür ederim
Dikey senkronizasyon'u kapatıp deneyebilir misin?
o 144'e sabitliyordu normalde bu sefer niye 60 yaptı bilmiyorumdikey senkronizyonu kapatmanız gerekıyor o fps sabıtler
Dikey senkronizasyon'u kapatıp deneyebilir misin?
Sorun değil sıkıntı yokBAN DENEME 'HOCAM ban yedim sandım da ondan dededim bi kusura bakmayın :/ '
Dikey senkonizasyon her zaman 60 fps e sabitler diye biliyorum. 165hz monitörüm var ona rağmen 60 sabitliyoro 144'e sabitliyordu normalde bu sefer niye 60 yaptı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun değil sıkıntı yok
Sağolasın ya aklıma gelmediydiKare hızını düzlet işte.
Şu anda dikey senkronizasyon açık ve 144'te sınırDikey senkonizasyon her zaman 60 fps e sabitler diye biliyorum. 165hz monitörüm var ona rağmen 60 sabitliyor