Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
game pass la oynaya bilirsinizÇok pahalı be, son zamlardan sonra baya pahalı oldu
game pass la oynaya bilirsinizÇok pahalı be, son zamlardan sonra baya pahalı oldu
Hocam Rakam yazıyor, Bu arada sadece Bu aralar yoğunluk olarak Forza oynuyorum dediğin oyunu bırakalı baya oldu valorant hiç oynamadım -_-hocam arkadaşlarla r6 veya valorant giriyoruz şimdi yarın musait olursam yazarım size
şu dc nick inizi kopyalıyıp atarmısınız yazamadım
birde yaşınız kaçtı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
PUBG modu var
Senin yerine oynayabilirim.Maalesef Dostum Çok Oynamak İstedigim bir oyun ve oyun kütüphanemde var ama sistemim oyunun gereksinimlerini karşılamıyor
https://www.durmaplay.com/tr/store/forza-horizon-4/buy/forza-horizon-4 Key olarak atılıyor hocam bunu değerlendir istersen 5 yıldır Burdan oyunlarımı alırım.Çok pahalı be, son zamlardan sonra baya pahalı oldu
ultimate edition yok onda dagame pass la oynaya bilirsiniz
ultimate edition 300 tl ye düşmüştü microsoft store da ama alamadımhttps://www.durmaplay.com/tr/store/forza-horizon-4/buy/forza-horizon-4 Key olarak atılıyor hocam bunu değerlendir istersen 5 yıldır Burdan oyunlarımı alırım.
Olsun sonra Upgrade yaparsınultimate edition yok onda da
ultimate edition 300 TL ye düşmüştü microsoft store da ama alamadım
Mantıklı, Microsoft storeda indirim olduğunda dlc ler de indirime giriyordu değil mi?Ekleyen yok kimseler ? Nick yazın isteyenler ben ekliyeyim ? -_-
Olsun sonra Upgrade yaparsın
Abimiz forumun yaş olarak en büyük kişisi sanırımxbox : eray34522
dc : Eray Yılmaz#2866
yaşınız 36 ? amca demem uygun olur sanırsam
Est. Abi Kimse kimseden büyük değil hepimiz eşitizMantıklı, Microsoft storeda indirim olduğunda dlc ler de indirime giriyordu değil mi?
Abimiz forumun yaş olarak en büyük kişisi sanırım
DLC ler indirime girecektir hocam yeterki sen gözden kaçırma yeterli zaten yenisi yolda 1 sene daha gider bu oyunMantıklı, Microsoft storeda indirim olduğunda dlc ler de indirime giriyordu değil mi?
Abimiz forumun yaş olarak en büyük kişisi sanırım
yenisi ne sistem ister çok merak ediyorumEst. Abi Kimse kimseden büyük değil hepimiz eşitiz
DLC ler indirime girecektir hocam yeterki sen gözden kaçırma yeterli zaten yenisi yolda 1 sene daha gider bu oyun
Ultra için 1660 falan ister benceyenisi ne sistem ister çok merak ediyorum
Ne kadar sürer sizce bu indirim? Pazartesine kadar sürerse çok iyiEst. Abi Kimse kimseden büyük değil hepimiz eşitiz
DLC ler indirime girecektir hocam yeterki sen gözden kaçırma yeterli zaten yenisi yolda 1 sene daha gider bu oyun