Neler Yeni

Forza horizon 4 almak istiyoeum ama 500 lira

bella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih Sefa Eri
Arkadaşlar microsoft mağazada 500 lira fakat internette 30-50 lira arası fiyatlara hesap olarak satan siteler var oyunu online oynamayı çok istiyorum bildiğiniz güvenilir site varmı?
Arkadaşım tiriniti diye bir siteden almıştı hesap ve kullanıyor şuan sıkıntısız. Ama ne kadar güvenilir bilinmez :) illa ki alıcam diyosan tirinitiye bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
OnurÇiftci
onlıne yok

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O sitelere güvenme hepsi dolandırıcı yada aynı hesabı birsürü kişiye veriyor yada çalıntı

Akhilleus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş
Hocam 200tl felansa alırım bf4 alcaktım onun yerine bunu alırım ama yeterki 500 lira olmasın.
Üstteki arkadaşta demiş, ea üyeliği de mevcut 8-10 lira falan ikisini de al max 30 lira falan tutacaktır. Onlarca oyun var içinde hem ea'in hem game pass'in. BF4 vs de var diye hatırlıyorum.

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
İnternette ki sitelerden alırsan online oynayamazsin.O sitelere güven olmaz.O oyunu da online oynamazsan bi zevki kalmaz zaten.En iyisi gamepass alın en mantıklısı o.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Arkadaşlar microsoft mağazada 500 lira fakat internette 30-50 lira arası fiyatlara hesap olarak satan siteler var oyunu online oynamayı çok istiyorum bildiğiniz güvenilir site varmı?
Onlar yerine korsan oynamak cidden daha iyi, neden mi?
1-Hesap umumi olduğu için her zaman giriş yapamayabilirsin.
2-Hesabın her an şifresi değiştirilebilir ve sana yeni şifre söylenmez.
3-Hesabın kapatılma riski var.
4-Muhtemel online oynanmıyor
5-Hesap sana özel olmadığı için bazı yerlerde zevki olmaz

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Game Pass almanı öneririm, bir önceki sayfada yazdığın mesajı okudum, merak etme. Oyunu 2 yılda bitireceksen madalya versinler sana, o oyunu 2 yılda bitirmek zor olur çünkü. Onun dışında oyunu oynamak istediğiniz zaman iki dakikada Game Pass alırsınız, biter diye düşünüyorum. Game Pass'te sadece Forza Horizon olmadığını da hatırlatmakta fayda var.

Game Pass kütüphanesi:

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Onlar yerine korsan oynamak cidden daha iyi, neden mi?
1-Hesap umumi olduğu için her zaman giriş yapamayabilirsin.
2-Hesabın her an şifresi değiştirilebilir ve sana yeni şifre söylenmez.
3-Hesabın kapatılma riski var.
4-Muhtemel online oynanmıyor
5-Hesap sana özel olmadığı için bazı yerlerde zevki olmaz
Hocam korsan yükledim fakat windows sürümüm enson sürüm olduğu için korsan oynayamıyorum.

batuhan0088

80+ Bronze
O hesaplarda online oynayamazsınız. Çok nadiren çıkıyor ama offline olarak oynamak isterseniz 500 lira vermeye de gerek yok

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Game Pass almanı öneririm, bir önceki sayfada yazdığın mesajı okudum, merak etme. Oyunu 2 yılda bitireceksen madalya versinler sana, o oyunu 2 yılda bitirmek zor olur çünkü. Onun dışında oyunu oynamak istediğiniz zaman iki dakikada Game Pass alırsınız, biter diye düşünüyorum. Game Pass'te sadece Forza Horizon olmadığını da hatırlatmakta fayda var.

Game Pass kütüphanesi:
Hocam canım sıkıldığında arkadaşlarımla online'da takılmak için oynarım benim için oyunun bitmesi diye bir kavram yok.

Top Bottom