Neler Yeni

Forza Horizon 4 hata kodu: 0x803F8001

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alper Öztürk
selamlar, sık forza horizon 4 oynayan birisi olarak ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım. Nasıl çözeceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim :)

Forza Horizon 4 şu anda hesabınızda kullanılamıyor. Store'da otu
rum açtığınızdan emin olun ve yeniden deneyin. İhtiyacınız olursa kullanmanız için hata kodu: 0x803F8001

Bazı forumlarda aynı sorunu yaşayanlar konu açarak yardım istemiş kimisi çözememiş, çözenbilen ise nasıl olduğunu anlatmamış. Bu nedenle böyle bir konu açmak mecburiyetinde kaldım.
Başkalarına xbox hesabınızı ve microsoft hesabınızı kontrol edin hesaplar açık olmalı vs vs öneriler gelmiş. Ben denedim fakat işe yaramadı :(

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    2.3 MB · Hit: 174

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Bağlantı ile ilgili sorun gibi geldi bana.

Proxy kullanıyorsanız ayarları sıfırlayın ve kullanmayın
Konum açık olması daha iyi olabilir çünkü sizi en iyi sunucuya atmak için konum bilgilerine ihtiyaç var
Bölge kısmını United Kingdom yapabilirsiniz işe yarayacağını sanmıyorum pek ama deneyin
sağ tık özellikler ile konuma izin verin
Oyuna girerken VPN kullanmayın
Modemi kapatıp açmayı deneyebilirisniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alper Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlantı ile ilgili sorun gibi geldi bana.

Proxy kullanıyorsanız ayarları sıfırlayın ve kullanmayın
Konum açık olması daha iyi olabilir çünkü sizi en iyi sunucuya atmak için konum bilgilerine ihtiyaç var
Bölge kısmını United Kingdom yapabilirsiniz işe yarayacağını sanmıyorum pek ama deneyin
sağ tık özellikler ile konuma izin verin
Oyuna girerken VPN kullanmayın
Modemi kapatıp açmayı deneyebilirisniz.
teşekkürler, deneyeceğim.
vpn kullanmıyorum. konum u açacağım ve modeme res atacağım bakalım düzelecekmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Okan Kurtuluş
selamlar, sık forza horizon 4 oynayan birisi olarak ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım. Nasıl çözeceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim :)

Forza Horizon 4 şu anda hesabınızda kullanılamıyor. Store'da otu
rum açtığınızdan emin olun ve yeniden deneyin. İhtiyacınız olursa kullanmanız için hata kodu: 0x803F8001

Bazı forumlarda aynı sorunu yaşayanlar konu açarak yardım istemiş kimisi çözememiş, çözenbilen ise nasıl olduğunu anlatmamış. Bu nedenle böyle bir konu açmak mecburiyetinde kaldım.
Başkalarına xbox hesabınızı ve microsoft hesabınızı kontrol edin hesaplar açık olmalı vs vs öneriler gelmiş. Ben denedim fakat işe yaramadı :(
aynı sorun bende de vardı microsoft hesabınızdan çıkın tekrardan giriş yapın.Ben öyle yaptım düzeldi. Düzelip düzelmediğini de yazarsanız sevinirim.

Top Bottom