Forza Horizon 4 indirime girer mi?

Sndjety

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Bildiğiniz üzere Steam'a FH 4 geldi makul bir fiyatla lakin, benim steam cüzdanım USD olduğu için ve Azerbaycan da yaşadığım için biraz paha gibi geliyor. (Çocuğum bide çalışmamak ve s.) İndirime bu yakınlarda ve ya mayıs indiriminde indirime girme ihtimali var mıdır sizce?

Gears 5'te zamanında 40 Dolardan 60 TL ile satılıp zamanında 15 TL'ye düştü. oda mayısta düşmese bile yazın düşer diye tahmin ediyorum.

Bence indirim yerine fiyatını arttıracaklar. Yabancı ülkelerden VPN kullanarak çok ucuza alıyorlar. Horizon Zero Dawn gibi olacak gibime geliyor hocam bence indirim olmaz.

Bildiğiniz üzere Steam'a FH 4 geldi makul bir fiyatla lakin, benim steam cüzdanım USD olduğu için ve Azerbaycan da yaşadığım için biraz paha gibi geliyor. (Çocuğum bide çalışmamak ve s.) İndirime bu yakınlarda ve ya mayıs indiriminde indirime girme ihtimali var mıdır sizce?
Her türlü girecektir acele etmeyin bence.

Bence indirim yerine fiyatını arttıracaklar. Yabancı ülkelerden VPN kullanarak çok ucuza alıyorlar. Horizon Zero Dawn gibi olacak gibime geliyor hocam bence indirim olmaz.
Döviz kurunu nasıl TL yapa bilirim biliyor musun?

Girmez.

Yaz indirim festivalinde girecek diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,315
Üyeler
192,683
Son üye
İbrahim78
Geri