Herkese selamlar. Forza horizon 4 single player oyuncusuyum. Dikkatimi çeken bir şeyi paylaşmak istiyorum: Forza Horizon 5 çıktıktan sonra, Forza Horizon 4'teki NPC araçların kademeli olarak oyunun akışını bozacak şekilde davranmaya başladığını fark ettim ve son 3-4 aydır oyundan eskisi gibi keyif alamıyorum. Virajları dönmem gereken noktalarda 2-3 araç birikmiş oluyor dönemiyorum, yolun ortasında aniden fren yapan araçlar oluyor ve karşı şeritten üstüme 200 km/s hızla gelip bana vuran npc araçlar oluyor. Sanki NPC'ler, beni bezdirmek için bir baskı uyguluyor ve Forza Horizon 5'e geçmemi istiyorlar gibi hissediyorum. Belki bu psikolojik bir durumdur, ama 3 senedir oynadığım bu oyun son zamanlarda iyice dengesizleşti. Eskiden, kullandığım araca uygun NPC araçlarıyla yarışırken, şimdi yollarda alakasız ve komik duran araçlar görmeye başladım. Ayrıca, son 3 gündür oyunu 30 dakika oynadıktan sonra NPC'ler kayboluyor ve harita bomboş kalıyor. Belki benimki tamamen psikolojiktir. Siz ne düşünüyorsunuz?