Öneri Forza Horizon 4 Oynanır mı ?

Vibration özelliği var fakat nasıl aktif edeceğimi bulamadığım için kullanamıyorum.
Çok üst düzey bir gamepad değil zaten, bir ara ŞOK'da satılan Philips Gamepad.
Fonksiyonel ile daha mı zevkli diye soracaktım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesin deneyeceğim hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oynanır. Gamepad veya direksiyonla daha zevk alırsın. Klavye çok zevk vermiyor
Gamepad alınca oynayacağım zaten hocam, klavye ile oynayıp soğumak istemiyorum.

Bütün arabaların içerisinde olduğu, grafiklerin çok iyi oldugu bir oyun. Oyuna kötü diyen çıkar mı acaba.

Bütün arabaların içerisinde olduğu, grafiklerin çok iyi oldugu bir oyun. Oyuna kötü diyen çıkar mı acaba.
Oyun anladığım kadarıyla iyi ama dediğim gibi araba oyunlarını sevmeyen birisiyim yani çok övüldüğü için oynamak istiyorum yine de zevk verir mi diye merak ediyorum.

Hocam indirimde almayı düşünüyorum ancak bende bi kol var microsoftun demosunda denedim o kolu görmüyor onun için ne yapmam gerekir?
D-İnput kolunuz varsa oynayamazsınız.
D-İnput kol ile oynamak için;
Bu yazılımdan kolunuzu X-İnput olarak tanıtmalısınız.
Nasıl kullanacağınızı bende bilmiyorum, yardımcı olamayacağım.

D-İnput kolunuz varsa oynayamazsınız.
D-İnput kol ile oynamak için;
Bu yazılımdan kolunuzu X-İnput olarak tanıtmalısınız.
Nasıl kullanacağınızı bende bilmiyorum, yardımcı olamayacağım.
Daha almadım, Logitech F710 alacağım.

Edit: bana demiyormuşsun.

Oyun anladığım kadarıyla iyi ama dediğim gibi araba oyunlarını sevmeyen birisiyim yani çok övüldüğü için oynamak istiyorum yine de zevk verir mi diye merak ediyorum.
Klavyeyle ne kadar verir bilmem ama gamepadle zevkli Yarışmasam bile girip sevdigim araba modellerini 2-3 saat sürüyorum. Yanlaya yanlaya geziyorum öyle

Klavyeyle ne kadar verir bilmem ama gamepadle zevkli Yarışmasam bile girip sevdigim araba modellerini 2-3 saat sürüyorum. Yanlaya yanlaya geziyorum öyle
Zaten araba oyununu klavye ile oynamak biraz saçma bence çünkü yavaşta gitmen gerek ve bunu klavye ile yapamıyorsun.

Geri