Allah'ın Kulu
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
evet cem
oynanır
oynanır
Ben dün modemimi parçaladım da sinirden. Yenisi henüz kargoda. İnternet olsa bakardım ben.Teldeyim knk o yüzden sormuştum neyse yarın bakarım.
Kesin oynayacağım knk 6 sayfalık öneri aldım artık oynamazsam benim ayıbım olur.evet cem
oynanır
Geçmiş olsun bazen bende düşünüyorum parçalasam mı diye sonra 1 hafta internetsiz kalırım diye yapmıyorum.Ben dün modemimi parçaladım da sinirden. Yenisi henüz kargoda. İnternet olsa bakardım ben.
Dün PlayStationda online dereceli yarış yaparken 8. Başlayıp 1.liğe yükseldim. Son turda wifi çekim gücü düştü, düştü, düştü ve bağlantı koptu. Yarıştan kaçmış gözüktüm. O sinirle gittim modemin içinden geçtim. Yani geçerli sebeplerim vardıKesin oynayacağım knk 6 sayfalık öneri aldım artık oynamazsam benim ayıbım olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçmiş olsun bazen bende düşünüyorum parçalasam mı diye sonra 1 hafta internetsiz kalırım diye yapmıyorum.
Knk benimki de geçerli bir sebep bence.Dün PlayStationda online dereceli yarış yaparken 8. Başlayıp 1.liğe yükseldim. Son turda wifi çekim gücü düştü, düştü, düştü ve bağlantı koptu. Yarıştan kaçmış gözüktüm. O sinirle gittim modemin içinden geçtim. Yani geçerli sebeplerim vardı
Günün 24 saati oynamayacağım zaten, haftada 2-3 kere girer 1 saat falan oynarım yani hemen sıkılmam sanırım.grafik araba çeşitliliği falan güzel de onlar sıkıyor bir süre sonra, ben takımlara falan girdim daha çok competitive tarafını oynuyorum sadece gezmek için oynuyor olsam büyük ihtimalle bırakırdım oynamayı bir süre sonra. ama herkesin amacı farklı tabii
aynen o şekilde sıkılmazsın kolay kolay.Günün 24 saati oynamayacağım zaten, haftada 2-3 kere girer 1 saat falan oynarım yani hemen sıkılmam sanırım.
ha bu arada oyunu klavyeyle oynamanı önermem uzun süredir klavyeyle oynuyorum oyun kütük gibi gelmeye başladı xbox one gamepad aldımGünün 24 saati oynamayacağım zaten, haftada 2-3 kere girer 1 saat falan oynarım yani hemen sıkılmam sanırım.
Asfaltı ağlatmak farz oldu benim için.oynanır hocam oynanmamı daha bugün girdim bir vermişim yanı var ya offff baba yakıyor lastikleri yine
Gamepad almadan oynamayacağım zaten hocam.ha bu arada oyunu klavyeyle oynamanı önermem uzun süredir klavyeyle oynuyorum oyun kütük gibi gelmeye başladı xbox one gamepad aldım
O çözülür zamanla hocam, oyun iyiyse yeterlidir benim için.Çok zevkli bir oyun ama steam yüzünden oluşan droplar baya can sıkıyor