Neler Yeni

Öneri Forza Horizon 4 Oynanır mı ?

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
evet cem
oynanır

cemtastan2301

80+ Gold

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Kesin oynayacağım knk 6 sayfalık öneri aldım artık oynamazsam benim ayıbım olur. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun bazen bende düşünüyorum parçalasam mı diye sonra 1 hafta internetsiz kalırım diye yapmıyorum. :D
Dün PlayStationda online dereceli yarış yaparken 8. Başlayıp 1.liğe yükseldim. Son turda wifi çekim gücü düştü, düştü, düştü ve bağlantı koptu. Yarıştan kaçmış gözüktüm. O sinirle gittim modemin içinden geçtim. Yani geçerli sebeplerim vardı 😁

cemtastan2301

80+ Gold
Dün PlayStationda online dereceli yarış yaparken 8. Başlayıp 1.liğe yükseldim. Son turda wifi çekim gücü düştü, düştü, düştü ve bağlantı koptu. Yarıştan kaçmış gözüktüm. O sinirle gittim modemin içinden geçtim. Yani geçerli sebeplerim vardı 😁
Knk benimki de geçerli bir sebep bence. :D

1620676379428.png

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
grafik araba çeşitliliği falan güzel de onlar sıkıyor bir süre sonra, ben takımlara falan girdim daha çok competitive tarafını oynuyorum sadece gezmek için oynuyor olsam büyük ihtimalle bırakırdım oynamayı bir süre sonra. ama herkesin amacı farklı tabii

cemtastan2301

80+ Gold
grafik araba çeşitliliği falan güzel de onlar sıkıyor bir süre sonra, ben takımlara falan girdim daha çok competitive tarafını oynuyorum sadece gezmek için oynuyor olsam büyük ihtimalle bırakırdım oynamayı bir süre sonra. ama herkesin amacı farklı tabii
Günün 24 saati oynamayacağım zaten, haftada 2-3 kere girer 1 saat falan oynarım yani hemen sıkılmam sanırım.

oynanır hocam oynanmamı daha bugün girdim bir vermişim yanı var ya offff baba yakıyor lastikleri yine :D

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok zevkli bir oyun ama steam yüzünden oluşan droplar baya can sıkıyor :(

cemtastan2301

80+ Gold
oynanır hocam oynanmamı daha bugün girdim bir vermişim yanı var ya offff baba yakıyor lastikleri yine :D
Asfaltı ağlatmak farz oldu benim için. o.O2

ha bu arada oyunu klavyeyle oynamanı önermem uzun süredir klavyeyle oynuyorum oyun kütük gibi gelmeye başladı xbox one gamepad aldım
Gamepad almadan oynamayacağım zaten hocam.

Çok zevkli bir oyun ama steam yüzünden oluşan droplar baya can sıkıyor :(
O çözülür zamanla hocam, oyun iyiyse yeterlidir benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom