Arada bir gireceğim zaten yani çabuk sıkılmam diye düşünüyorum.hevesini alınca o heves kalmıyor bende oynamayı çok istiyordum oyunu 20 fps oynayınca içim burkuldu fakat kişiden kişiye değişir
yarış oyunu seviyorsan bulacağın en iyi oyun adeta bir nimet ama sevmiyorsan sıradan bir oyun bende sevmiyorum ben oynamam ama yalan yok oyunun giriş'te oyuncuya oynattığı kısım efsaneydi baya yükseldim orda sonra elime birtane dandik ford verince anında geri dibe düştümAraba oyunlarını hiç sevmem ama bu oyun o kadar çok öneriliyor ki merak etmemek elde değil. Gamepad alınca denemeyi düşünüyorum. Bu oyun oynanır mı ? Oynanırsa Gamepad ile oynanır mı ?
Sabaha kadar vutututututu diye yanlamak.oynanır vutututututu
Dediğim gibi sevmiyorum, sıkılırım mı diyorsun ?yarış oyunu seviyorsan bulacağın en iyi oyun adeta bir nimet ama sevmiyorsan sıradan bir oyun bende sevmiyorum ben oynamam
Düz de gidebilirsinSabaha kadar vutututututu diye yanlamak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bende RUSH marka gamepad var ancak microsoftun demosunda denedim görmedi indirimde de almayı düşünüyorum steamden ne yapmam gerekiyor sadece forza da değil bi kaç oyunda da böyle.Gamepad'le aşırı zevk alarak oynuyorum, sadece çarptığım ağaçlar beni biraz kanser ediyor.
ben sıkıldım 30 dk'da seni bilemem bir şans ver denemeden bilemessinSabaha kadar vutututututu diye yanlamak.
Dediğim gibi sevmiyorum, sıkılırım mı diyorsun ?
Öyle oyun tam anlaşılmaz ki.Hocam benim gibi önce microsfttan demoyu indirin onu deneyin eğer beğenirseniz alırsınız yalnız özelliklerin nerdeyse hepsi kısıtlı
Fonksiyonel mi sizin ki hocam ?Gamepad'le aşırı zevk alarak oynuyorum, sadece çarptığım ağaçlar beni biraz kanser ediyor.
Dediğim gibi demo olduğu için ama size kalmış alırsınız beğenmez iseniz iade edersinizÖyle oyun tam anlaşılmaz ki.
Vibration özelliği var fakat nasıl aktif edeceğimi bulamadığım için kullanamıyorum.Öyle oyun tam anlaşılmaz ki.
Fonksiyonel mi sizin ki hocam ?