- Konu Sahibi Konu Sahibi
allahtan sizi dinleyip açmadım virustotal trojan bulduGyrosu var zaten.
allahtan sizi dinleyip açmadım virustotal trojan bulduGyrosu var zaten.
Eliminatör giryarış oyunlarını sevmememe rağmen iki gezerim ve ucuz diye aldım hem klavye ile kötü geldi koldaki titreşim hissi yok eğlenemedim hata zaten yarış sevmeyip yarış oyunu almakta ama 5. oyunu 10-15 saat oynamıştım sadece geze geze şimdi iade ediyorum siz ne düşünüyorsunuz oyun hakkında
tek sevdiğim olay aracı al 2 gez modifiye et foto çek çık oyunu iade ettimEliminatör gir
aga İkarus ne dandik bir virüs programı algılamış diye kimseye çamur atamazsınız.allahtan sizi dinleyip açmadım virustotal trojan buldu
sisteme okadar para verdim risk alıp kurmamaga İkarus ne dandik bir virüs programı algılamış diye kimseye çamur atamazsınız.
dostum kimse seni kurman için zorlamıyor zaten tavsiye istemişsin arkadaşlar da tavsiye vermiş zaten, ki o İkarus zaten neredeyse her dosyamı virüs olarak algılıyor ama siz yinede kurmayınsisteme okadar para verdim risk alıp kurmam
sorun yok birkaç haftaya ps5 controller alacağım zaten beklemek en iyisidostum kimse seni kurman için zorlamıyor zaten tavsiye istemişsin arkadaşlar da tavsiye vermiş zaten, ki o İkarus zaten neredeyse her dosyamı virüs olarak algılıyor ama siz yinede kurmayın
ps5 dualsense ps5 ile uyumlu çalıştığı gibi PC de de uyumlu çalışır mı?sorun yok birkaç haftaya ps5 controller alacağım zaten beklemek en iyisi
Denemeden nerden bilcen?tek sevdiğim olay aracı al 2 gez modifiye et foto çek çık oyunu iade ettim
çalışıyormuş steamde dsx kullanırsan tüm uygulamalarda çalışıyorps5 dualsense ps5 ile uyumlu çalıştığı gibi PC de de uyumlu çalışır mı?
Virüstotala inanan bi dengo dahaallahtan sizi dinleyip açmadım virustotal trojan buldu
sayıgılı ol istersen ben senın babanın ahırındanki eşşeklerden değilimVirüstotala inanan bi dengo daha
Ahırdakiler pahalı olanlar, seni bodrumuma bile sokmam...sayıgılı ol istersen ben senın babanın ahırındanki eşşeklerden değilim