Neler Yeni

Forza horizon 4 sslerimi bulamıyorum

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Bu şekilde görebilirsin :)

Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox gamertagım da LordHasan07 istersen ekle belki denk geliriz :D
fotoğraflarımı buradan görebiliyorum ama telefonuma indirmek istiyorum mesela onu nasıl yapacağım :/

fotoğraflarımı buradan görebiliyorum ama telefonuma indirmek istiyorum mesela onu nasıl yapacağım :/
bir de onlinea bağlanmak istediğimde bir horizon yaşamı oturumu aranıyor yazısında kalıyor

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

bir de onlinea bağlanmak istediğimde bir horizon yaşamı oturumu aranıyor yazısında kalıyor
2. sorunun çözümü vardı youtubede yapmıştım da şu an hatırlamıyorum.
İlki içinde o ssi açıp windows+g ile ekran görüntüsünü al bu bilgisayar-> videolar-> yakalamalar kısmına düşecektir oradan da drive a falan atıp telefonuna alabilirsin biraz zahmetli ama ben bu şekilde yapıyorum

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
İlki içinde o ssi açıp windows+g ile ekran görüntüsünü al bu bilgisayar-> videolar-> yakalamalar kısmına düşecektir oradan da drive a falan atıp telefonuna alabilirsin biraz zahmetli ama ben bu şekilde yapıyorum
evet ben de düşündüm ama sol altta tuşlar falan gözüküyor sinir oluyorum

hallettim yardımınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Top Bottom