Neler Yeni

Forza Horizon 4 steam optimizasyon problemi ne zaman düzelir ?

ScoTF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eren Tuncay
Oyun sinametik ekranda inanılmaz bir drop yiyor ve oyun içinde de çok sık drop giriyor.

MuDQQQ"

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Murat Can Halil
Instagram
muratcanhalil
Steam
steamcommunity.com/mudokings
Twitter
muratcanhalil0
Facebook
muratcanhalil
Oyunun kendisinden kaynaklı bu microsoft store üzerinden aldığın zamanda aynı ram in kaç gb? ve özellikleri ortada oynamanı tavsiye ederim. arkaplanda discord ve chrome dışında bir şey açmanı tavsiye etmem. Bilgisayarı saçma bir şekilde kullanıyor. Oyun ilk çıktığından beri oynuyorum.

ScoTF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eren Tuncay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun kendisinden kaynaklı bu microsoft store üzerinden aldığın zamanda aynı ram in kaç gb? ve özellikleri ortada oynamanı tavsiye ederim. arkaplanda discord ve chrome dışında bir şey açmanı tavsiye etmem. Bilgisayarı saçma bir şekilde kullanıyor. Oyun ilk çıktığından beri oynuyorum.
sadece steam'a özel bir sorun değil mi? çünkü oyunun optimazasyonun çok iyi olduğunu söylüyorlardı. ram 16gb 3000 mhz

MuDQQQ"

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Murat Can Halil
Instagram
muratcanhalil
Steam
steamcommunity.com/mudokings
Twitter
muratcanhalil0
Facebook
muratcanhalil
sadece steam'a özel bir sorun değil mi? çünkü oyunun optimazasyonun çok iyi olduğunu söylüyorlardı. ram 16gb 3000 mhz
bazı bilgisayarlarda sorun yapabiliyor. Optimizasyonu iyi ama açılış ekranlarında imzamdaki sistem ile bile drop yiyorum :)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Evet microsoftta sorun yoktu.

Steamda ben de aldım yeni. Sorunlar devam ediyor ama azalmış sanırım çok az yaşadım yakın zamanda düzelir

Komando41.

80+ Silver
bendede aynı sorun var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,009,644
Üyeler