Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 4 ve Cyberpunk 2077 alınacak kıvama geldi mi?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bütçe
350
Arkadaşlar bilenler vardır. CSGO operasyonundan kasa falan biriktirip satıyorum oyun vs alıyorum. Şuanda Steam hesabımda tam 350 TL para birikti. Forza ve Cyberpunku almak istiyorum ama Çok şikayet var. Suan da oynayan arkadasların görüşlerine ihtiyacım var. Forza da kaydetme sorunu, oyundan atma, drop girme gibi sorunlar var mış. Aynı şekilde cyberpunk ta da aynı sorun. Geçenlerde güncelleme geldi falan. Suanda oyanayan arkadaslara soruyorum. Son durum ne? Alınıp oynanır mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Forza alınabilir.
Bende droplar azaldı baya.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar bilenler vardır. CSGO operasyonundan kasa falan biriktirip satıyorum oyun vs alıyorum. Şuanda Steam hesabımda tam 350 TL para birikti. Forza ve Cyberpunku almak istiyorum ama Çok şikayet var. Suan da oynayan arkadasların görüşlerine ihtiyacım var. Forza da kaydetme sorunu, oyundan atma, drop girme gibi sorunlar var mış. Aynı şekilde cyberpunk ta da aynı sorun. Geçenlerde güncelleme geldi falan. Suanda oyanayan arkadaslara soruyorum. Son durum ne? Alınıp oynanır mı?
Cyberpunk için profilimde ki son gönderiye bakabilirsin.
Forza Horizon ise sadece FPS'de sıkıntı var (Bende). Bug falan yok.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Bence Cyberpunk'ı GOG'dan al, biraz oyna, hatalardan gına gelirse iade et. Oyun DRM korumasız olduğu için oynamaya devam edebilirsin. Hakkını vermek için tekrar satın alırsın hatalar düzelince Steam indirimlerinden.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cyberpunk hakkında bilgim yok, forzada anlık droplar baya azaltıldı ama hala devam ediyor, oyundan atma sorunu daha fazla oluyor ama forza fix ile gideriliyor diye duymuştum. Kayıtta da bir problem yaşamadım 2 haftadır

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Cyberpunk hakkında bilgim yok, forzada anlık droplar baya azaltıldı ama hala devam ediyor, oyundan atma sorunu daha fazla oluyor ama forza fix ile gideriliyor diye duymuştum. Kayıtta da bir problem yaşamadım 2 haftadır
Forza fix nasıl oluyor knk program faalan mı açıyorsun alttan? Steamden alacaz ya ban falan yemeyelim sonra.

Sami Järvi

80+ Silver
cyberpunk almamalısınız bence daha oturmadı oyun hataları çözüyorlar

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bence Cyberpunk'ı GOG'dan al, biraz oyna, hatalardan gına gelirse iade et. Oyun DRM korumasız olduğu için oynamaya devam edebilirsin. Hakkını vermek için tekrar satın alırsın hatalar düzelince Steam indirimlerinden.
GOG ne knk bilmiyorum onu. Benim planım cyberpunku alıp birde geforce now alıp ultra da rtx acıp şöyle keyifli keyifli oynamak tı ama. Bu buglar ve hatalar harbi can sıkıyor.

Top Bottom