masteroogway
80+
Evet hocam malesef şuan pek bir seçenek yok gibihocam forza 5 harici ne oyun alabilirim o fiyat bandında pek seçene yok galiba AAA oyunlardan
Evet hocam malesef şuan pek bir seçenek yok gibihocam forza 5 harici ne oyun alabilirim o fiyat bandında pek seçene yok galiba AAA oyunlardan
hem 4 hem 5 oynarız artık nabıcaz 2side en düşük paket artan 40 tlle dlc alırım 5e para yeterseEvet hocam malesef şuan pek bir seçenek yok gibi
5e araba dlcsi veya başka dlc ne önerirsin hocam güzel araçlar olsunEvet hocam malesef şuan pek bir seçenek yok gibi
Bmw m8 comp Ferrari FXX-K Evo Ferrari J50 önerebilirim hocamhem 4 hem 5 oynarız artık nabıcaz 2side en düşük paket artan 40 tlle dlc alırım 5e para yeterse
Mesaj otomatik birleştirildi:
5e araba dlcsi veya başka dlc ne önerirsin hocam güzel araçlar olsun
fh5te araçlar ayrı ayrı mı satılıyor paket şeklinde yok mu?Bmw m8 comp Ferrari FXX-K Evo Ferrari J50 önerebilirim hocam
Bu yazdıklarım ayrı ayrı alınıyor toplu paketler çok gereksiz pahalı fh5 tefh5te araçlar ayrı ayrı mı satılıyor paket şeklinde yok mu?
anladım hocamBu yazdıklarım ayrı ayrı alınıyor toplu paketler çok gereksiz pahalı fh5 te
hocam sizin severek oynadığınız ve önerdiğiniz oyunlar hngileri tür farketmezBu yazdıklarım ayrı ayrı alınıyor toplu paketler çok gereksiz pahalı fh5 te
Öncelikle en sevdiğim oyun Red Dead Redemption 2 hikaye bakımından bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Fps oyunu olarak cs oynarım ve severim. Fh5 oynarım araba oyunu olarak. 300tl bütçe içinde Ready or not oneririm hocam müthiş bir swat oyunu alırsanız beraber oynarız etailde god of war 255 tl güzel bir hikayesi var onuda öneririm yeniden etailde Detroit Become Human, Beyond Two souls, Heavy Rain öneririm 3 güzel hikaye oyunu.anladım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sizin severek oynadığınız ve önerdiğiniz oyunlar hngileri tür farketmez
detroit bugün aldım hocam ready or not benlik değil ama forza 5te beraber yanlayabilirizÖncelikle en sevdiğim oyun Red Dead Redemption 2 hikaye bakımından bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Fps oyunu olarak cs oynarım ve severim. Fh5 oynarım araba oyunu olarak. 300tl bütçe içinde Ready or not oneririm hocam müthiş bir swat oyunu alırsanız beraber oynarız etailde god of war 255 TL güzel bir hikayesi var onuda öneririm yeniden etailde Detroit Become Human, Beyond Two souls, Heavy Rain öneririm 3 güzel hikaye oyunu.
Oda olur hocam Steam arkadaş kodu veya isminiz neydi ekleyeyimdetroit bugün aldım hocam ready or not benlik değil ama forza 5te beraber yanlayabiliriz
hocam steamim buglu oldığı için hep lazm olduğu ana denk geliyor bağlantı yok diyor ama varOda olur hocam Steam arkadaş kodu veya isminiz neydi ekleyeyim
Tamam hocam istediğiniz zaman yazabilirsiniz oynarızhocam steamim buglu oldığı için hep lazm olduğu ana denk geliyor bağlantı yok diyor ama var
hocam kodu nereden atayım?Tamam hocam istediğiniz zaman yazabilirsiniz oynarız
Arkadaşlara tıklayıp arkadaş ekleye tıklıyorsunuz orada arkadaş kodu var ohocam kodu nereden atayım?