Komando41.
80+ Silver
alam 50 tl diye paradan olcaksın adam niye pahalı aldığı şeyi sana ucuza versin
bana bir tane öyle site atabilir misinMesela diyelim senin steam hesabında 100 TL kaldı. Bu parayı nakite çevirmek istiyorsun skin alıp bynogameden vb sitelerden satmak yerine sana oyunu hediye ediyorlar indirimli şekilde sen de parayı atıyorsun
şuan steamde indirim var ama ben forza indirime girmediği için alamıyorumalam 50 TL diye paradan olcaksın adam niye pahalı aldığı şeyi sana ucuza versin
Ben hazır hesap almaya güvenmiyorum ucuz alıyorsanız bile size ait olmuyor ya maili değişen falan almanız lazım ya da gidip steamden orjinal alın key almaya güvenemiyorsanız öbür türlüsünü pek tavsiye etmem malum çoğu çalıntı hesaplar ve satıcıya detay sormaya başlarsanız kesip atmaya çalışacaklardıryabancı site istemiyorum ama https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi bu siteyi kontrol edebilir misin şu sponsorlu olanları ve başka bir tane bulabilir misin yerli 50 TL altı
Gamesatış güvenilir ama alınır mı bilmem. Ben forumun 2.el sayfasından aldım @Ekran kartı sattı bana da sen de satın alma ilanı açarak birisini bulabilirsinbana bi tane link atabilir misin
ve sence bu güvenli mi
Forza Horizon 4 ultimate edition + tüm dlc ürününü Ucuza Oyna mağazasından Satın Al! | GameSatış
Forza Horizon 4 ultimate edition + tüm dlc Satın Al. Forza Horizon 4 ultimate edition + tüm dlc ilanını Ucuza Oyna mağazasından satın al.www.gamesatis.com
ama daha çok varArkadaşlar oyunun fiyatı zaten aşşşşırı derecede düşük, daha bu tarz konular açmasak mı? Ayrıca steam İndirimlerinde de indirime girme ihtimali var ordan alabilirsiniz