Neler Yeni

Çözüldü✓ Forza horizon 5 adaptive triggers dualsensex

Allmuted

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Steamden fh5 ve dualsensex satın aldım. Spiderman oyununda sorunsuz adaptive triggers çalışıyor ama fh5 için dualsensexden ayar yapmam gerekti.
Dualsensex'den udp 6969 ayarladım, trigger için de gerekli olan dosyayı çalıştırdım orada 127.0.0.1 ip'si ve 5300 portunu verdi. Bu değerleri de fh5 de görüntü ve oynayış kısmının en altındaki gereken yerlere yazdım. Ama asla triggerlar çalışmıyor udp' de bağlı gözükmüyor kolu hem kablolu ve wireless olarak denedim ama sonuç vermedi. Lütfen bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?
videodaki 14ncü dakikadan 15.50lik kısıma kadar izlerseniz o sürecin tamamını yaptım ama olmuyor..

Allmuted

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunları DualSenseX kullanarak Adaptive Trigger özelliği ile oynuyorum ama FH 5'te tam olarak nasıl kullanmayı planlıyorsun? Mesela frene bastıkça sertleşsin gibi mi?
Evet frenin sertleşmesi gibi ama anasayfadan yapılan ayarı dicekseniz onu kullanmak istemiyorum oyunlar sekmesinden açılan fh5 modunu istiyorum.
Güncelleme: O 2 değeri yazdığım yerin bir üstünde veri çıkışı kapalıymış onu açınca çalıştı.

Son düzenleme:
Top Bottom