Neler Yeni

Forza Horizon 5 AFK Showcase Sahneler

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
Merhaba!

Bir kurgu ödevim var ve bu kurgu ödevimde Türkiyede satışına yeni başlanmış Honda CBR 500 R hakkında bir video çekeceğim. Bu videoda Forza Horizon 5 oyununda arabanızı showroom'a getirip bir süre afk bıraktıktan sonra karşınıza çıkan showcaseler gibi olacak ve ilham almak için bunları izlemem gerekiyor. Bu bahsettiğim konuyu youtube üzerinden nasıl aratmalıyım?

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
baslıkta belırttıgın gıbı showcase yaz cıkar

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Yiğit Yenigün
İlham almak derken farklı bi araç olsada olurmu yoksa o tarz çekimlere sahip CBR ye mi ihtiyacın var ?

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
İlham almak derken farklı bi araç olsada olurmu yoksa o tarz çekimlere sahip CBR ye mi ihtiyacın var ?
farklı bir araç elbette olur sadece kurgu tekiniğini incelemem gerekiyor biraz çünkü eskiden oynadığım kadarıyla gerçekten çok başarılı bir işti yaptıkları ve şu anda aklımdaki fikirle birebir uyuşuyorlar

CoNKeR

80+ Bronze
farklı bir araç elbette olur sadece kurgu tekiniğini incelemem gerekiyor biraz çünkü eskiden oynadığım kadarıyla gerçekten çok başarılı bir işti yaptıkları ve şu anda aklımdaki fikirle birebir uyuşuyorlar
Kütahya'ya gelme durumun varsa, benim motoru çek. Bana da güzel bir hatıra kalır :)

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Yiğit Yenigün
Bende bu tarz cinematic çekimlerden baya bi hoşlanıyordum ve assetto corsada kendimde bir şeyler denemek istedim ve bi kaç tane acemice şöyle çekimler yaptım
ve evet bunları çekmek için ilham lazım oluyor bende bu tarz çekimler yapan kanallara bakıyordum
Dirty M3 videosunun aynısını sahneleri birebir çekip yapmıştım fakat sonra o kanalı silmişim
1737640359341.png

videonun fotoğrafı duruyormuş her neyse gerçekten ilham lazım oluyor mesela örnek olarak şu video için
"bmw m2 4k clips" yazarak buldum bu tarz aramalar yaparsan karşına bolca seçenek çıkacağını düşünüyorum fazlasıyla ilham veriyor

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
Bende bu tarz cinematic çekimlerden baya bi hoşlanıyordum ve assetto corsada kendimde bir şeyler denemek istedim ve bi kaç tane acemice şöyle çekimler yaptım
ve evet bunları çekmek için ilham lazım oluyor bende bu tarz çekimler yapan kanallara bakıyordum
Dirty M3 videosunun aynısını sahneleri birebir çekip yapmıştım fakat sonra o kanalı silmişim
Alıntıyı görüntüle
videonun fotoğrafı duruyormuş her neyse gerçekten ilham lazım oluyor mesela örnek olarak şu video için
"bmw m2 4k clips" yazarak buldum bu tarz aramalar yaparsan karşına bolca seçenek çıkacağını düşünüyorum fazlasıyla ilham veriyor
Cevabın için çok teşekkür ederim fakat benim bahsettiğim video Forza'nın / NFS Unbound'un / The Crew'in oyuna ait afk bıraktığın zaman devreye giren sinematikleri tıpkı bu şekilde.Bu video biraz kötü fakat olayı anlaman için bunu atabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bunu yazarken tam olarak sinematik olarak aratmak geldi aklıma ve düşündüğüm gibiymiş :) https://www.youtube.com/watch?v=kRi_dC23UiQ

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yiğit
Cevabın için çok teşekkür ederim fakat benim bahsettiğim video Forza'nın / NFS Unbound'un / The Crew'in oyuna ait afk bıraktığın zaman devreye giren sinematikleri tıpkı bu şekilde.Bu video biraz kötü fakat olayı anlaman için bunu atabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bunu yazarken tam olarak sinematik olarak aratmak geldi aklıma ve düşündüğüm gibiymiş :)
bu video yardımcı olur belki

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Yiğit Yenigün
anladım zaten bu videolar içinde bu istedğin tarzda çekimler olduğu için atmıştım bu kanlların videolarına göz atarsan önüne çok daha fazla şey çıkacaktır sana fazlasıyla örnek olur ben bi kaç örnek atayım her video tam olarak öyle olmasada içindeki 25-30 sny de ile böyle çekimler oluyor oda ilham için yeterli olacaktır
Ben baya bi gaza gelip şu tarz videolarda izlemiştim eğer çekim yapcaksan sende göz atabilirisin
Şimdiden kolay gelsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım

Top Bottom