Feyzoş
80+
Dahası
forza horizon 6 nin çıkması yakındır oynarsın bisey olmaz
para kolay kasılıyor ama bi iş var belliAga sende bir ton para vardı ondan yemis olabilirmisin hileyle yapiip falan
Adamlar durduk yere ban atmaz 400 saatim var üstelik fh4 dede ben yemişsin bir işler çevirmiş olabilirmisin acaba
Kasilıyor bende yapiyorumda bundan kasılmayla toplanacak para yoktu yaniarkada uygulama açık kaldıysa belki ban yemissindir
Mesaj otomatik birleştirildi:
para kolay kasılıyor ama bi iş var belli
999milyon para varsa bilemem ama ben forzathondan aldığım araçları satarak 250m gibi bi para yapmıştımKasilıyor bende yapiyorumda bundan kasılmayla toplanacak para yoktu yani
Neden ban yedin hile mi yaptın
Aylardır girmiyordum az önce girdim işte böyle yazıyorduforzadan nasıl ban yiyebilirsin ki
İsim verme TezcanAga sende bir ton para vardı ondan yemis olabilirmisin hileyle yapiip falan
Adamlar durduk yere ban atmaz 400 saatim var üstelik fh4 dede ben yemişsin bir işler çevirmiş olabilirmisin acaba
Hile programı arkada çalışıyor olabilir.Fh4 ün devri geçti zaten ban yemem koymuyor o yüzden
Asetto devamforza horizon 6 nin çıkması yakındır oynarsın bisey olmaz
Yanlarken çekmiş bideAsetto devam
ayın ikisinde birisi senin hesapdan hile uygulaması ile oyuna giriş yapmış (aylardır girmiyorum diyosun ama tezgah olabilir misafir çocuğu falan)Aylardır girmiyordum az önce girdim işte böyle yazıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsim verme Tezcan
Banı 25inde yemişim 1 hafta önce yani o zamanlarda oyun bile yüklü değildiHile programı arkada çalışıyor olabilir.
Hahahaha4 te ban yemiş usanmamış gitmiş bide 5 de yemiş gelmiş niye yedim diyor
Evde tek yaşıyorumayın ikisinde birisi senin hesapdan hile uygulaması ile oyuna giriş yapmış (aylardır girmiyorum diyosun ama tezgah olabilir misafir çocuğu falan)