Feyzoş
80+
Dahası
aynı ikisi bugünmüş sen hilecisinEvde tek yaşıyorum![]()
![Pouting face :rage: 😡](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f621.png)
aynı ikisi bugünmüş sen hilecisinEvde tek yaşıyorum![]()
Hayır oyunda 25.07.2024 yazıyor ama sitede bugün yazıyoraynı ikisi bugünmüş sen hilecisin![]()
Bir bilsem…İlginç bir durum insan nasıl araba oyunundan ban yiyebilir
Belli belli yapmış bireylerAylardır girmiyordum az önce girdim işte böyle yazıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsim verme Tezcan
8inde açılıyor olması lazım o zamana kadar izin veriyorum fh5eBelli belli yapmış bireyler![]()
Uyur gezer misin ? uyurken hile açıp milletle drag mı attınEvde tek yaşıyorum![]()
7. Ayın 8 inde uyarı banı yemişsin arka planda hile uygulaması çalıştırırken para hilesi mi yapıyordun ne yapıyordun artık bilmiyorum. Bi sefer daha yapınca banlamışlar evet 5 günlük yemişsin ayın 7 sinde girmeyi dene.aylar sonra oyuna girim dedim bi girdim böyle bişe yazıyor sanırım ban yemişişm ama ben en az 4-5 aydır oyuna girmiyordum
neden ban yedğimi nasıl öğrenirim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ban 07.08.2024 te kalkıyor sAnırım ben mi yanlış anladım bilen biri bakabilir miAlıntıyı görüntüle
Yok gece uyumuyorum role çıkıyorumUyur gezer misin ? uyurken hile açıp milletle drag mı attın![]()
Deneyeceğim bakalım açılır diye umut ediyorum7. Ayın 8 inde uyarı banı yemişsin arka planda hile uygulaması çalıştırırken para hilesi mi yapıyordun ne yapıyordun artık bilmiyorum. Bi sefer daha yapınca banlamışlar evet 5 günlük yemişsin ayın 7 sinde girmeyi dene.