Neler Yeni

FORZA HORİZON 5 DE OYUNDAN ATIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Aksuman
İlk zamanlar bi sıkıntım yoktu ama 2 gündür bir süre oynadıktan sonra (ortalama 30dk ile 45dk arasında) oyun bi anda donuyor sesler falan takılı kalıyor ve 1-2 sn sonra oyundan atıyor herhangi bir çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.
sistemim
i5 13.Nesil
NVIDIA GEFORCE RTX 4060Tİ
1TB MK2 SSD (oyun burda kurulu)
16GB RAM

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Oyunu steam'den mi yoksa xbox uygulamasından mı oynuyorsunuz Windows'ta ?

kampuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Türker İL
Aynı oyundan atma sıkıntısı bende de olmaya başladı. 3.8 GB'lik güncellemeden sonra oldu. Xbox uygulaması kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Ben de Kasım ayındaki çılgın indirimlerde şimdi kullandığım RX 7800 XT'yi alır almaz Forza 5 kurmuştum. Klasik AMD tedirginliği, acaba ekran kartından mı falan. Neyse ardından oyunu kaldırmıştım bilgisayardan. Tam 5 aydır ne oyun oynadıysam bir kez bile ne çökme ne de başka bir sorun yaşamadım.

Şöyle anlatayım derdimi sizlere;

Aslında Forza 5'i arkadaşım bana steam'den hediye etmişti ilk çıktığı gün. Ben oyunu 2 sene boyunca hep steam'den oynadım sıfır sorun. O dönemde GTX 1660 Ti ekran kartım vardı. Sonra ne olduysa bir güncelleme geldi. Durduk yerde paldır küldür masaüstüne atıyordu oyun. Hata falan da yok. Yahu noluyor falan bilmem ne derken sinir olup oyunu silmiştim. Ardından bir kaç ay sonra oyunu tekrar kurmak istedim, halen durum aynı. Ben de gidip paraya kıydım ve Ultimate versiyonunu tekrar satın aldım. Tabii platform değişince save dosyası da sıfırlanmış oldu. Buna rağmen 1 haftada eski durumuma geldim. Ama gel gör ki şimdi Microsoft versiyonu bile çökmeye başlamış...

Yani aslında dolu dolu 3 yıl 4 ay olmuş Forza Horizon 5 çıkalı. Kabak tadı verdi demeyeyim ama azıcık sıkmaya başlamıştı son zamanlarda. Bu yıl içerisinde de Forza 6 ihtimali zor gözüküyor.

Neyse çok uzattım. Yani ben de zamanında sorunun çözümü için redditte sabahlamıştım ama bir çözümünü bulamamıştım. Bol şans diliyorum sorun yaşayanlara :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,875
Üyeler
169,487
Son üye
Mayerli61
Top Bottom