Tam bilmiyorum bende ancak xbox 360 seçeneği var.FH5 in controller desteği var.Ds4 windows da xbox kolu olarak gösteriliyor mu?İlk kez duyuyorum.
Tam bilmiyorum bende ancak xbox 360 seçeneği var.FH5 in controller desteği var.Ds4 windows da xbox kolu olarak gösteriliyor mu?İlk kez duyuyorum.
Programı indirdiniz mi?Tam bilmiyorum bende ancak xbox 360 seçeneği var.
Evet yüklü zaten dualshock ile kullanıyorum beni konu sahibiyle mi karıştırıyorsunuzProgramı indirdiniz mi?
Ha konu sahibi sandım aga kusura bakma.Evet yüklü zaten dualshock ile kullanıyorum beni konu sahibiyle mi karıştırıyorsunuz![]()
Sorun değilHa konu sahibi sandım aga kusura bakma.
Maalesef her şeyi harfiyen yaptım ama yine devam ediyor sorunum.![]()
Forza Horizon 5 - x360ce manual
Manual for using x360ce emulator with Forza Horizon 5. Step by step instruction - no special knowledge needed.gamerinfo.net
Çözebildin mi knkMerhaba diğer herhangi bir oyunda kablosuz gamepadimi tam anlamıyla kullanabiliyorum fakat, Forza Horizon 5'de bir sıkıntı var direkt olarak çalışmıyor oyun içinde.
Yardımcı olur musunuz?