Neler Yeni

Moza R3 ve G29 Shifter Forza Horzion 5'de Çoklu Usb İle Çalışır Mı?

trlkls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuğrulhan keleş
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.
Yakın zamanda G29 direksiyon setimi iade ederek Moza R3 modelini satın aldım. Bu direksiyon seti konusunda oldukça yeniyim. Her ne kadar şimdilik pek başarılı olamasam da, Assetto Corsa ve Forza Horizon 5 ağırlıklı oynayarak alıştırma yapıyor, aynı zamanda ayarlarımı oturtmaya çalışıyorum.
Duyduğuma göre, Forza Horizon 5’te ekipmanlar ayrı ayrı tanınmak yerine, tek bir cihaz olarak tanıtılması gerekiyor. Bu durumun bir çözümü olduğunu da yine bazı kaynaklardan duydum ama çözüm göremedim. G29’dan R3 modeline geçtiğim için G29 vites kolumu artık Moza direksiyon tabanına bağlayamıyorum. Bu yüzden vites kolunu USB aparatı ile doğrudan bilgisayara bağlamam gerekecek.

Sorum şu:
Forza Horizon 5’te direksiyon ve vites kolunu ayrı cihazlar olarak tanıtıp sorunsuz şekilde kullanmayı başaran var mı? Yardımcı olabilecek veya bu konuda bilgisi olan arkadaşların deneyimlerini duymak isterim.

ateş366

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus ateş
Çoklu USB
FH5'te çoklu USB desteklenir. Ayrı USB bağlantı noktalarına sahip birden fazla cihaz kullanıyorsanız, oyun bunları otomatik olarak tanımayabilir veya yalnızca birini onaylayabilir. Örneğin, direksiyonunuz çalışabilir ancak pedallarınız çalışmayabilir. Birden fazla cihaz kullanıyorsanız veya cihazları ayrı USB bağlantı noktalarına takılıysa, oyun içinde özel bir direksiyon profili oluşturmanız gerekir. Doğrudan bağlanmadıkları sürece oyun bunları otomatik olarak eşlemez.

USB anahtarları kullanmamanızı öneririz. Bunun yerine, bilgisayarınızdaki özel USB 3.0 portlarını kullanın. Direksiyonunuzu USB 3.0 portlarından çıkarıp tekrar takmaktan kaçının. Bu olduğunda, bazı direksiyonların hatalı bir VIDPID (USB cihazları için Satıcı Kimliği, Ürün Kimliği) ürettiği bilinmektedir. Direksiyonunuzun oyunla doğru bir şekilde çalışması için, onunla ilişkilendirilmiş doğru VIDPID'ye sahip olması gerekir.forzanın sitesinde buldum yardımcı olur mu bilmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,879
Üyeler
172,298
Son üye
BekoTheDevil
Top Bottom